Odessa błyskawicznie zareagowała na naszą sobotnią imprezę i na kranie są już dwie PINTY - powtórnie Atak Chmielu oraz stout 'Wesołych Świąt'. Ktoś chętny na jutrzejszą mikołajkową degustację? Dla tych co w tygodniu nie mogą, proponuję termin alternatywny czyli najbliższy piątek.
6.12 - Mikołajki z PINTĄ w warszawskiej Odessie
Collapse
X
-
6.12 - Mikołajki z PINTĄ w warszawskiej Odessie
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Tagi: brak -
Wątpię ale kto wie. W tygodniu raczej odpada. Tym bardziej, że będę stał w kolejce w Almie po Grand Championa. Piątek jak najbardziej."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia" -
No właśnie... a do Almy mam niestety w przeciwnym kierunku. Jeszcze zobaczę.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
A w nosie mam tą Almę...
Ja mógłbym się jutro zjawić ale dość wcześnie (ok. 18) na jakies 2-3 piwa, w piątek pewnie też tylko pytanie czy w piątek będzie jeszcze po co przyjeżdżać?Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.Comment
-
No właśnie też się tego obawiam. Ja jutro planuję być 16:30 również na 2-3.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Teoretycznie Champion powinien być U Joli ale a) pewnie z wariacką ceną, b) mała ilość."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Nie stresujcie mnie bo wpadnę dzisiaj i wszystko wypiję.
Multitap Crawl
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Zaraz tam będę. Do jutra to myślę, że spokojnie.
Multitap Crawl
Comment