Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
Wyświetlenie odpowiedzi
Etykiety po dwie dychy
Collapse
X
-
Wskaż lepiej analogiczne przykłady z birofilistyki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sztetke Wyświetlenie odpowiedzity jak zwykle,alfa i omega,masz tu http://inwestycje-egzotyczne.pl/2012...siace-dolarow/ kilka przykładów błędów i ile one teraz kosztują.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sztetke Wyświetlenie odpowiedzikolekcjonerstwo to kolekcjonerstwo,taka etykieta o ile oczywiście przetrwa ileś tam lat (w co wątpię) jest swego rodzaju białym krukiem ,a czy były takie przypadki w birofilistyce,nie mam pojęcia,nie interesuję się tym .
To miłe, że się przyznałeś, że nie masz o tym pojęcia, tylko po co w takim razie zabierasz głos?
Comment
-
-
100 zestawów po 20 zł to 2000 zł, ile to beczek 30litrowych piwa?
Ja nie mówię by nie sprzedawać takich zestawów, ale cena jest ich trochę wygórowana. W tym wątku już parokrotnie był poruszany temat cen piw z Ale, więc widać analogie - iście amerykańskie podejście.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sienioo Wyświetlenie odpowiedziwięc widać analogie - iście amerykańskie podejście.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziooo, pudło, kupuję etykiety z USA z browarów i najdroższe to były w cenie 1$ za sztukę, średnia cena to 0,5$ i to za naprawdę śliczne wzory, a nie takie ...ech, pominę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziJa mam pojęcie, dlatego piszę, że to śmieci. Zbieranie etykiet zacząłem trzydzieści lat temu. Takie etykiety nie są białymi krukami i nie będą. Znaczki pocztowe to papiery wartościowe, a etykiety od piwa to tylko element opakowań.
To miłe, że się przyznałeś, że nie masz o tym pojęcia, tylko po co w takim razie zabierasz głos?
Comment
-
-
Art mi zakończył śliczne bicie piany w innym wątku to tu się przeniosę
Oj tam zaraz pazerność, "greed is good" jak mawiał mój idol A tak serio to prawo sprzedawcy wycenić, prawo kupującego nie kupić. Cena rzeczywiście dość wygórowana, więc nie kupujcie, a jak ludzie wykupili znaczy tyle było warte...
Z drugiej strony to kwestia podejścia, są chyba browary, które etykiety chętnie za darmo rozdają. Można było na przykład zrobić jakąś akcję na fejsiku i lubisiom rozdać :] Efekt marketingowy byłby może więcej wart niż kasa z ich sprzedaży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sztetke Wyświetlenie odpowiedzia co to ma do rzeczy czy to papier wartościowy,komiks czy etykieta,wada produkcyjna czyni je wyjątkowymi,a wyjątkowych rzeczy szukają kolekcjonerzy.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sztetke Wyświetlenie odpowiedzia co to ma do rzeczy czy to papier wartościowy,komiks czy etykieta,wada produkcyjna czyni je wyjątkowymi,a wyjątkowych rzeczy szukają kolekcjonerzy.
Comment
-
Comment