Karpacz, Nad Łomnicą 23, Pierogowo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jacekwerner
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 2859

Karpacz, Nad Łomnicą 23, Pierogowo

Bar oferujący smaczne ... oczywiście pierogi z nadzieniem na "słodko" i "słono", również inne domowe przysmaki, a z kranów : skalaki ( ale mi się rymnęło ) svetly 11 i tmavy 13 po 7,0 zł - oczywiście za 0,5 l.
    Ochotnicza Straż Piwna
    BAZA = 7446
  • jacekwerner
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 2859

Prawie dwa lata minęły, prawie nic się nie zmieniło. Pierogi nadal smaczne, piwo w takim samym asortymencie i cenie, jedynie lokal przeniósł się z pięterka na parter.
    Ochotnicza Straż Piwna
    BAZA = 7446

Comment

• babalumek
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.02
      • 1207

Dwa tygodnie temu znalazłem ten lokal, ale był nieczynny. Być może otwarty jest tylko w sezonie letnim...
      MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• wrojtek
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.11
        • 377

Lokal otwarty, z kranu Skalak 13% ciemna i jasna ( jeśli dobrze pamiętam ) 11%. Jedzenie OK.

Comment

Related Topics

Collapse

• wasyll
          Karpacz, Konstytucji 3 Maja 45A, Browar Sowiduch
          wasyll
          Browar ulokowany na pierwszym piętrze dość dużego budynku. Wejście jak do mieszkania (przynajmniej to którym my weszliśmy), jednak po przekroczeniu progu ukazuje się na prawdę fajne wnętrze, które w sumie nie odbiega mocno od typowego restauracyjnego klimatu, ot karczma.

Sama...
          2019-10-28, 18:38
        • pebejot
          Chojnice, Droga do Igieł 1, Browar Gościniec
          pebejot
          Chojnice to duży węzeł kolejowy, gdzie zbiegają się linie kolejowe z sześciu kierunków, co ciekawe żadna z nich nie jest zelektryfikowana.
          W połowie roku miasto znalazło się na piwnej mapie Polski. Działalność rozpoczął browar restauracyjny Gościniec.

Browar mieści...
          2021-11-25, 11:52
        • pebejot
          Mołdawia, Kiszyniów, Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 71, Keller Holz
          pebejot
          Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
          Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
          Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
          Jest...
          2024-01-06, 21:27
        • Pancernik
          Sokratesa 13D, Lokal's Food Craft Beer
          Pancernik
          Dość nowe miejsce prawie na końcu świata, czyli gdzieś pomiędzy stacjami metra Wawrzyszew a Młociny.
          Niezbyt duży lokal na parterze bloku (pardą, apartamentowca ), jasny, trochę zbyt mocno oświetlony, przy stolikach miejsce dla ok. 25-30 osób.
          Osiem nalewaków, aktualne...
          2019-11-26, 11:59
        • bastion
          Ukraina, Kijów, Michaiła Drahomanova 31G, Pivna Duma.
          bastion
          Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
          Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
          Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...
          2023-09-12, 20:15
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...