bardzo proszę komentarze dot. tego tematu
dział kolekcjonerski
Collapse
X
-
dział kolekcjonerski
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
no niestety nie mogę sobie pozwolić na pełne otwarcie puszki Pandory- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
hmmmm, wydaje mi sie, że może pojawić sie bałagan w "etykiety z roku...." dlatego, że niektóre etykiety są uzywane przez kilka lat i Forumowicze czasami bedą się mylić, a co za tym izie umieszczać te same etykiety w różnych latach, zrobić sie może dość tłoczno przez toGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
ale dodaje się etykiety (czy inne) nie ze względu na wiek tylko zważając na wygląd - wydaje mi się to oczywiste. podział na wiek jest tylko w celu porządkowym. zresztą zobaczymy jak będzie. i proszę nie uprawiać czarnowidztwa, tylko dodawać!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
no, może nie tylko porządkowym- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART, czy przewidziane jest także poszerzenie działu kolekcjonerskiego o eksponaty z poza Polski? Chodzi mi konkretnie o podstawki - w tej materii istnieje ogólnie zaaprobowany katalog Radka Kwietnia a bardziej pożyteczny byłby spis podstawek zagranicznych.
Comment
-
-
aktualnie nie. zresztą zobaczymy jak się sprawy potoczą.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
[QUOTE]Petrax napisał(a)
[B]ART, czy przewidziane jest także poszerzenie działu kolekcjonerskiego o eksponaty z poza Polski?
Sporo zagranicznych - rowniez na wymiane - znajdziesz na
Comment
-
-
Joasia napisał(a)
[Sporo zagranicznych - rowniez na wymiane - znajdziesz na
http://www.bierdeckelsammler.net/ [/B]
Comment
-
-
jesli poszerzać "kolecjonerstwo" o eksponaty spoza Polski to albo: o cały świat albo w ogóle nie poszerzać, nie wiem czemu miałaby byc tylko europa wsch.
zresztą sama Polska wystarczy, samych etykiet znalazłoby sie ponad 20 000 i wiem nawet gdzie są, tylko za zamieszczanie co 6 godz. później)to parę latek zejdzie )))Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
becik napisał(a)
jesli poszerzać "kolecjonerstwo" o eksponaty spoza Polski to albo: o cały świat albo w ogóle nie poszerzać, nie wiem czemu miałaby byc tylko europa wsch.
zresztą sama Polska wystarczy, samych etykiet znalazłoby sie ponad 20 000 i wiem nawet gdzie są, tylko za zamieszczanie co 6 godz. później)to parę latek zejdzie )))Last edited by Petrax; 2002-12-25, 20:07.
Comment
-
-
becik napisał(a)
zresztą sama Polska wystarczy, samych etykiet znalazłoby sie ponad 20 000 i wiem nawet gdzie są, tylko za zamieszczanie co 6 godz. później)to parę latek zejdzie )))
@Petrax
Katalog Radka o ile wiem nie jest dostępny w sieci.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART napisał(a)
@Petrax
Katalog Radka o ile wiem nie jest dostępny w sieci.
Comment
-
Comment