Chyba nie ma sensu zakładać nowego tematu, więc propozycję składam właśnie tu. Jeśli macie ochotę po Giełdzie Warszawskiej, a przed wieczornymi igraszkami, udać się do Konstancina na Lwówek z kija - piszcie. Problem polega na tym, że knajpka jest malutka, a chętnych sporo, więc gdyby propozycja spotkałaby się z aprobatą - proszę o informację do czwartku (21. VIII) rano - zamówię wtedy knajpkę tylko i wyłącznie dla Nas. Dodatkowa atrakcja dla ludzi z dziećmi - tuż obok jest plac zabaw i inne (niestety już płatne) atrakcje dla dzieciaczków.
23.08.2003 - do Konstancina na Lwówek
Collapse
X
-
No to my byśmy poszli chyba na piwo, Lwówek z kija? Brzmi nieźle
-
-
Małażonka napisał(a)
Chyba nie ma sensu zakładać nowego tematu, więc propozycję składam właśnie tu. Jeśli macie ochotę po Giełdzie Warszawskiej, a przed wieczornymi igraszkami, udać się do Konstancina na Lwówek z kija - piszcie. Problem polega na tym, że knajpka jest malutka, a chętnych sporo, więc gdyby propozycja spotkałaby się z aprobatą - proszę o informację do czwartku (21. VIII) rano - zamówię wtedy knajpkę tylko i wyłącznie dla Nas. Dodatkowa atrakcja dla ludzi z dziećmi - tuż obok jest plac zabaw i inne (niestety już płatne) atrakcje dla dzieciaczków.
Jak na razie akces zgłosili:
Kamyczek77
Pjenknik
Piecia
Małażonka
Iron
Kto jeszcze?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Aha, jeszcze jedna sprawa. Zakładając że wycieczka do Konstancina na Lwówek dojdzie do skutku musimy ustalić godzinę od której mają dla nas trzymać stoliki. Giełda jest do 13-tej. Autobusy 710 odjeżdżają z metra Wilanowska o 13.08; 13.42 (niskopodłogowy); 14.15; 14.45; 15.17 a podróż trwa ok. 30 minut.
O której więc będziemy na miejscu czyli od której mają nam zarezerwować stoliki.
Myślę że rozsądny jest autobus 14.15 - wypadałoby więc że rezerwację trzeba by zrobić na 14.50 lub po prostu na 15-tą.
Radzę zaopatrzyć się w bilet dobowy, sieciowy (koszt 9,60pln) - w ten sposób zwraca się nam już przy dwóch przejazdach 710 (tam i z powrotem) a jeszcze trzeba dojechać do metra Wilanowska.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ja już zgłupiałam do reszty - to po giełdzie najpierw do Konstancina, a potem do Arka na działkę? No jak damy radę obskoczyć, to ja też jadę
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Ja już zgłupiałam do reszty - to po giełdzie najpierw do Konstancina, a potem do Arka na działkę? No jak damy radę obskoczyć, to ja też jadęLast edited by Małażonka; 2003-08-19, 14:21.
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Ja już zgłupiałam do reszty - to po giełdzie najpierw do Konstancina, a potem do Arka na działkę? No jak damy radę obskoczyć, to ja też jadę
Nie ma przecież co zaczynać ogniska za dnia, lepiej to zrobić w późnych godzinach popołudniowychbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Kto jeszcze?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Podróż z Konatancina do Arka zajmie Nam ok. godziny - półtorej, czyli w najgorszym przypadku o godzinie 21:30 pieczemy kiełbachy w plenerze.
Samą WKD jedzie się prawie godzinę, z drugie tyle 710 + metro...
Wstępnie zgłaszam się na Lwówek. Jak wszyscy, to wszyscy.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Dobrze, Lwówek od 14:30 będzie na Nas oczekiwał (już pieni się z niecierpliwości ). Istnieje nawet możliwość pozostania z Nim do białego rana, ale ze smutkiem rozczarowałam właściciela, że to dopiero następnym razem.
Comment
-
Comment