Niewielki sklep (podpisujący się na paragonie jako spożywczy) lokuje się w pawilonie na wschodniej pierzei ulicy naprzeciw budynków Dworca Świebodzkiego. Całkiem przyzwoity wybór piwa. Oprócz "masówkowej trójcy" nabyć w nim można: Rotmistrza Pils i Mocnego, "mitologiczne" piwa z Chojnowa, Lwówek Śl. - Książęce oraz Mocne Dobre (promocja - 1,50 PLN) oraz Jabłonowo (3 rodzaje "mocnych" PETów) oraz limitowany zestaw Belfastów z pokalem. Jest też niewielka reprezentacja zagranicy.
Wrocław, Tęczowa, sklep spożywczy
Collapse
X
-
Wrocław, Tęczowa, sklep spożywczy
Tagi: brak
-
-
W tymże sklepie zauważone zostały wczoraj: Frater za 2,55 PLN oraz promocyjna sprzedaż Piasta Jasnego
-
-
Z dzisiejszego pobytu tamże zauważyłem następujące nowości: Gobiny - mocny z Viflinga i pełny z Juranda, głubczycki Karlik oraz eksportowa wersja na rynek szwedzki witnickiego Portera (ale z opisami na kontrze po polsku) za 3,20 polskiego złotego.
Comment
-
-
Z dzisiejszego pobytu donoszę, że obecnie zakupić tam można mocne piwa z Witnicy, Rycerskie i Zamkowe z Namysłowa, Mocne i Książęce z Lwówka, Karpackie z Van Pura, zwierzynieckiego Kryształa, lubelskiego Goolmana. Poza tym klasyczny zestaw masówy.
Comment
-
-
Od ostatniej mojej wizyty tamże nastąpiła tylko jedna zmiana w ofercie: do wyżej wymienionych piw doszło Karpackie Mocne z Van Pura.
Comment
-
-
Czy ktoś - a własciwie to chyba powinieniem napisać czy Pepek - wie czy aktualnie w tym sklepie sa jakieś promocje ze szkłem ????
Wybieram sie do Wrocka , wiec moze by warto odwiedzic ten sklepik ? I pytanie dodatkowe , czy jest czynny co najmniej do 20:00 ???
Comment
-
-
Sklep jest na pewno czynny po 20.00, wydaje mi się, że do 22.00. "Szklane" promocje czasami bywają. Zajrzę tam dziś lub jutro i potem zdam relację.
Comment
-
-
Byłem wczoraj. Sklep jest teraz czynny do 23.
W ofercie oprócz masówki:
Staropolskie Mocne
Perła
O.K. Beer
Karpackie Mocne i Super Mocne
Kozackie i Kozackie Mocne
Guinness
Frater niebieski
były jeszcze inne, ale nie miałem czasu się przyglądać.
Comment
-
Comment