Co takiego uczynili?
Propozycja nowej kategorii Plebiscytu Browar.biz - Plama roku
Collapse
X
-
Chcesz przez to powiedzieć, że zamawiając, np. lagera i licząc na świeże piwo z minibrowaru, mogę dostać tyskacza??www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Po pierwszych kilkunastu postach już klaruje się pierwsza piątka "wtop":
1. piwa z browaru Antidotum (Bartek),
2. przetarg na browar w Zwierzyńcu,
3. promocja piw z AleBrowaru,
4. piwa dystrybuowane przez "Dionizosa" z Radomia,
5. ekspansja piw smakowych, w tym radlerów."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Jako zupełnie równorzędne kandydatury zgłosiłbym:
- Porównanie rzemieślniczego Witbiera do koncernowego Radlera
- Grożenie niezadowolonemu konsumentowi "zasadzeniem kopa"
Choć wątpię czy rzeczone incydent mają szansę się wybić na tle konkurencji... Osobiście zagłosowałbym na premierę Mumii
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziPomyślmy...sprzedają piwo z zewnątrz w tym z koncernu jako własne, ewidentnie wadliwe piwa nie idą w kanał, a "ale" to ich popisowy numer który jest jawną kpiną z klienta. To tak w skrócie.
Comment
-
-
Proponuję nazwę dla tej kategorii: Kwasiżur roku
No i nominacja ode mnie:
Przyjeżdżanie na zlot z pustymi petami różnej pojemności, żeby przed wyjazdem zatankować w nie jak najwięcej piwa, nie patrząc na to, że niektórzy zostają na zlocie jeszcze jeden dzień...Last edited by iron; 2012-11-04, 11:14.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
"Najbardziej utytułowany browar w Polsce"- ten zwrot powinien być hitem listy. Gdyby to zdanie wypowiedział ktoś obcy, to można by się tylko uśmiechnąć, ale jeżeli mówi to ktoś o własnym browarze, mając pełną świadomość nieprawdziwości tych słów, to już nie tylko żenada, to plama roku...
Comment
-
-
W sumie przypomniała mi się jeszcze jedna wtopa dotycząca giełdowej podstawki z Poznania:
Jeśli komuś się nie chce czytać komentarzy pod wzorem to w skrócie powiem, że to drugi wzór z zeszłorocznej giełdy, który pojawił się... na giełdzie w Warszawie (już w tym roku). Był sprzedawany ponoć za 15zł/sztukę, a obecnie praktycznie nie do zdobycia. Chyba, że na allegro ktoś chce płacić około 40zł - taka cena ukształtowała się mniej więcej na ostantich dwóch licytacjach.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziW sumie przypomniała mi się jeszcze jedna wtopa dotycząca giełdowej podstawki z Poznania:
Jeśli komuś się nie chce czytać komentarzy pod wzorem to w skrócie powiem, że to drugi wzór z zeszłorocznej giełdy, który pojawił się... na giełdzie w Warszawie (już w tym roku). Był sprzedawany ponoć za 15zł/sztukę, a obecnie praktycznie nie do zdobycia. Chyba, że na allegro ktoś chce płacić około 40zł - taka cena ukształtowała się mniej więcej na ostantich dwóch licytacjach.
Zaszczytny tytuł "Plamy Roku" powinien odnosić się do wydarzenie stricte piwnego.
Moim faworytem są "piwa" z Antidotum.
Comment
-
-
Z całym szczunkiem Promil, ale mogę podać propozycję, jaka mi się podoba, a jeśli uwarzasz, że ta nie ma nic z piwem wspólnego to już nie moja sprawa.
Poza tym na forum są też osoby, które nie interesują się piwem, a wyłącznie kolekcjonerstwem, więc nie rozumiem dlaczego "Plama roku" miałaby ich ominąć.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziZaszczytny tytuł "Plamy Roku" powinien odnosić się do wydarzenie stricte piwnego.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziZ całym szczunkiem Promil, ale mogę podać propozycję, jaka mi się podoba, a jeśli uwarzasz, że ta nie ma nic z piwem wspólnego to już nie moja sprawa.
Poza tym na forum są też osoby, które nie interesują się piwem, a wyłącznie kolekcjonerstwem, więc nie rozumiem dlaczego "Plama roku" miałaby ich ominąć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99 Wyświetlenie odpowiedziI tak ma być bo Ty tak chcesz, a jak nie to zaczniesz tupać nóżką i strzelisz focha.
Comment
-
Comment