Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lucifuge
Wyświetlenie odpowiedzi
Propozycja nowej kategorii Plebiscytu Browar.biz - Plama roku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziDla scisłości informuję,że pomysłodawcą "Plamy Roku" jest kolega lucifugewww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziNo może i tak, ale to Marusia się za to wzięła stąd do niej kierowane pytania, etc.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lucifuge Wyświetlenie odpowiedziJeśli ktoś poważnie pochodzi do biznesu to potraktuje te uwagi jako konstruktywną krytykę, wyciągnie z tego wnioski i bedzie jeszcze lepszy w tym co robi z korzyścią dla nas :-).www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lucifuge Wyświetlenie odpowiedziRelaks. Nie roszczę sobie praw do nazwy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJa też sobie do niczego praw nie roszczę, po prostu temat mi się spodobał, to go podchwyciłam, bo inaczej by się rozeszło po kościach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziPrzetarg na Zwierzyniec.
Przyznanie go Perle to jak przyznanie opieki nad córką i wnukami Fritzlowi.
Jak dla mnie to nie jest nawet plama roku, tylko skandal dziesięciolecia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzihttp://blog.kopyra.com/index.php/201...-w-zwierzyncu/
Jak dla mnie to nie jest nawet plama roku, tylko skandal dziesięciolecia
Myślę, że kolega Kopyr ma rację, poczekajmy na efekt końcowy w postaci piwa i dopiero potem oceniajmy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika a1410 Wyświetlenie odpowiedziAle co uważasz za skandal? Moim zdaniem zarząd Perły zachowuje zdrowy rozsądek i nie inwestuje w ruinę, tylko postawi coś od podstaw, co będzie miało ręce i nogi. Próby reanimacji zamkniętego i zdekapitalizowanego zakładu w jego starych budynkach często kończą się albo znacznym przekroczeniem zakładanych kosztów, albo bardzo niestabilnym produktem
To jest skandal i absurd. Czy oni w ogóle mogą postawić nowy budynek w takim miejscu?Last edited by żąleną; 2012-11-20, 14:17.
Comment
-
-
Po co wpieprzali się komuś komu zależało na wskrzeszeniu Zwierzyńca, by postawić tam tylko blaszak i tankofermentory? Przecież to mogli zrobić w szczerym polu, w starej mleczarni albo najlepiej robudować swoją Perłę i dostawić tam na miejscu potzrebne sprzęty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi. Czy oni w ogóle mogą postawić nowy budynek w takim miejscu?
Choć tak naprawdę to chyba przeszkodziłoby temu położenie w otulinie Parku, nie wiem jak jest w rzeczywistości, nie znam dokładnie meijsca...Last edited by rohozecky; 2012-11-20, 14:52.... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Jeśli zechcą nie pozwolą wybudować blaszaka bo ochrona zabytków, bo RPN. Perła nie spełni warunku zawartego w przetargu, potem zacznie się sądowe dochodzenie winy. To kolejne 2-3 lata. W efekcie gdzieś w połowie 2017 roku kiedy Ciechan straci ochotę na inwestycję a Zamoyscy odzyskają browar, Perła osiągnie swój cel - zero potencjalnego zagrożenia na swoim terenie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziPo co wpieprzali się komuś komu zależało na wskrzeszeniu Zwierzyńca, by postawić tam tylko blaszak i tankofermentory? Przecież to mogli zrobić w szczerym polu, w starej mleczarni albo najlepiej robudować swoją Perłę i dostawić tam na miejscu potzrebne sprzęty.
No a jak bedą dzierżawcą - czytaj przez ten rok, to jeszcze będzie mozna co nieco z browaru powycinać pod pretekstem reaktywacji.Last edited by iron; 2012-11-20, 15:55.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziWznowienie produkcji w Zwierzyńcu przez postawienie nowej instalacji obok to jak remont Muzeum w Wilanowie przez postawienie hali na wszystkie eksponaty.
Browar, tak jak każdy inny biznes jest od zarabiania, a muzeum zwykle utylizuje to, co zarobił biznes, więc są to dwa przeciwległe bieguny, których nie sposób porównywać.
W starych budynkach można zrobić knajpę, hotel, czy właśnie jakieś muzeum, ale to dopiero wtedy, gdy ma się z czego...a do tego potrzebny jest dochodowy biznes, a nie skansen...
Comment
-
Comment