Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
Cenzura
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Że co proszę?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedziKoszt jest niewielki , ale oczekuję w zamian wstrzymanie cenzury /czytaj : maili , które ci się nie podobają/.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziArtur jakiś nie kumaty, płacisz 70plz i bluzgasz bez ograniczeń
Comment
-
-
Proszę bardzo, wyciałęm post, który nic nie wnosi do tematu a jest zwykłym, no co najwyżej przeintelektualizowanym, "ad hominemem". Niech świat pozna jakiej straty doznał...
Wciąż to samo - rozdęte dziecinne ego , które domaga się akceptacji mamusi i tatusia /czyli browarbizu/ , dzieli się z nami swoimi bohaterskimi decyzjami - w tym wypadku powstrzymania się do czwartku. Brawo, dzielny bohaterze - weź tylko włócznię /tzn. karabin mnaszynowy/ i leć uzdrowić Amfortasa...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Echelona ponoć mamy już w naszym kraju, więc uważajcie co piszecie...Last edited by Pendragon; 2013-01-14, 13:50.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika purc Wyświetlenie odpowiedzi(...) biedaku?Last edited by chemmobile; 2013-01-14, 14:00.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
Comment