Cenzura

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • chemmobile
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2009.03
    • 2168

Ej, po to troluję ten bezsensowny temat, aby wyleciał w kosmos. Nie pomagasz
    Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
    Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

Comment

• purc
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2009.02
      • 650

Nie znam cię , tylko twoje posty, bardzo agresywne. Proponuję zawieszenie broni - może kiedyś się spotkamy - wiem z doświadczenia, że ludzie okazują się znacznie bardziej sympatyczni w bezpośrednim kontakcie. OK?

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
        heckler
        Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
        Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
        ...
        2023-03-22, 17:08
      • heckler
        Olomouc, Nemilany 308, Pivovar Buchťák
        heckler
        Koncepcja założenia w tym miejscu browaru jest chyba najdziwniejsza z jaką do tej pory się spotkałem w Czechach. Przy autostradzie Ostrava-Olomouc, tuż obok stacji benzynowej, na wielkim parkingu stoi budynek dawnej restauracji. Został on zakupiony, wyremontowany i przystosowany na potrzeby...
        2020-09-01, 07:58
      • becik
        Kazachstan, Nur-Sułtan, Amangeldi Imanova 20, The Barley
        becik
        poprzednie nazwy miasta to Celinograd, Akmoła, Astana

Kolejny nowoczesny lokal z bardzo dużą przestrzenią, wystrój elegancki, w drewnie i atłasach chce się rzec. Z rodzaju tych, gdzie po wejściu czeka obsługa aby zaprowadzić Cię do stolika z kartą menu w ręku.... a nie nie...
        2019-10-28, 22:51
      • becik
        Podborze, Zambrowska 43, Dworek nad Stawem
        becik
        Browar restauracyjny położony rzut beretem za Ostrowią Mazowiecką (dojazd przez miasto, trzeba jechać ul. Armii Krajowej, która przechodzi w ulicę Zambrowską, z S8 bezpośrednio nie ma zjazdu).
        Hotel + browar, miejsce skupione gównie na imprezach rodzinnych, eventach etc.
        Browar...
        2018-08-30, 21:45
      • emes
        Cenzura na browar.biz
        emes
        Do tej pory uznawałem przesuwanie moich postów na przechmieliny. Ale zastanawia mnie granica tej cenzury po takiej żartobliwej wymianie zdań :
        " emes jest offline
        Nadszyszkownik Chmielowy

Miejscowość: Warszawa
        2005-07-28, 01:37
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...