Niezle sie zagalopowales tym stwierdzeniem, "MR PEREZ SHOW" i inne luzne tematy tez chcesz wywalic?
Pyskowki trzeba banowac i tyle, a rozmawiac powinnismy na rozne tematy, bo samo piwo jest nudne.
1. Ja "sprzątam" TYLKO w prasówce."MR PEREZ SHOW" i inne luźne tematy są w dziale "Przy piwie". Tam też powinna panować kultura. Przypominam - ja napisałem nie o wywalaniu tematów tylko o postach, w którym będą oceny umysłu lub charakteru innego użytkownika a to stanowi sporą różnicę.
2. Dobrze wiesz o co mi chodzi - należy trzymać się tematu a chyba żaden temat nie tyczy się obrażania innych (poza tym). Jeśli ktoś tylko po to się tu loguje aby jątrzyć, to należy go wyeliminować ale niekoniecznie używając jego sposobów. Można prowadzić bardziej lub mniej ciekawą dyskusję bez osobistych "wycieczek".
Odpowiedziałem ci poważnie - poczytaj starsze wątki forumowe, to znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Ostrzegam: weź urlop, masz jakieś 8 lat czytania do nadrobienia.
1. Ja "sprzątam" TYLKO w prasówce."MR PEREZ SHOW" i inne luźne tematy są w dziale "Przy piwie". Tam też powinna panować kultura. Przypominam - ja napisałem nie o wywalaniu tematów tylko o postach, w którym będą oceny umysłu lub charakteru innego użytkownika a to stanowi sporą różnicę.
2. Dobrze wiesz o co mi chodzi - należy trzymać się tematu a chyba żaden temat nie tyczy się obrażania innych (poza tym). Jeśli ktoś tylko po to się tu loguje aby jątrzyć, to należy go wyeliminować ale niekoniecznie używając jego sposobów. Można prowadzić bardziej lub mniej ciekawą dyskusję bez osobistych "wycieczek".
Wiem o co Ci chodzi, ale tez chce bys wiedzial do czego ja sie przyczepilem w Twojej wypowiedzi.
Napisales:
A ja chętnie bym widział takich odważnych modów jak Ahumba we wszystkich działach. Mam dość rozmywania się każdego tematu i mądrowania się wszystkowiedzących, przypadkowych frustratów w każdym dziale. Sam nie potrafię już nic znaleźć na forum przez ten bałagan a powinienem po omacku tu wszystko
No i Artek powinien na to wreszcie zwrócić uwagę bo to nie służy dobru forum.
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Wiem o co Ci chodzi, ale tez chce bys wiedzial do czego ja sie przyczepilem w Twojej wypowiedzi.
Napisales:
Nie pisales o Prasowce tylko uogolniles, wiec sie przyczepilem.
Rozszerzę swoją wypowiedź o przykład:
Nie mogłeś napisać: ...na co zwróciłem uwagę .... ?
Jest to w sumie to samo co Twoje przyczepienie się a brzmi inaczej i może uniknąć nerwowej odzywki.
Za każdego, co kuma o czym tu piszę i chociaż spróbuje realizować to w codziennym udziale na Forum piję zdrowie litewskim piwkiem
Comment