Plebiscyt na Piwo Roku 2012 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Przydałaby się informacja na głównej stronie o plebiscycie. O tym, że już wystartował dowiedziałem się na fejsie z Piwoteki
Leave a comment:
-
-
O żesz, jeszcze nigdy tyle czasu nie wypełniałem formularza. Wczoraj ze trzy godziny i jeszcze została 1/3 do zrobienia. Na razie kategoria "Piwa jasne górnej fermentacji" wymiata. Tyle fajnych piw musiałem pozostawić poza pudłem. To pokazuje jaką zmianę wprowadził rok 2012 i była to zmiana pod znakiem ejla.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNa razie jest tak jako rzecze Pendragon.
Leave a comment:
-
-
Przyznawanie nagród w niszowych (nieobsadzonych) kategoriach może spowodować wysyp piw pasujących do danej kategorii, bo ktoś będzie koniecznie chciał coś wygrać. Ja też mam jedną całą kategorię nieobsadzoną, bo nie pijam takich piw raczej. A rzeczywiście są kategorie, gdzie chętnie przyznałbym i 5 miejsc.
Poza tym nieco mylący jest w mojej opinii brak zatwierdzania głosów, miałem obawę, że się nie zapamiętają... Można by to na przyszłość jakoś sprecyzować lub napisać nieco dokładniejszą instrukcję, bo się nie doszukałem informacji o tym.
A poza tym jestem oszołomiony ilością piw, których nie piłem...
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziUff trochę dużo kategorii. Nie wiem czy jest sens wydzielać kategorie w których jest po kilku raptem przedstawicieli. Ale to już uwaga na przyszły rok.
Leave a comment:
-
-
Uff trochę dużo kategorii. Nie wiem czy jest sens wydzielać kategorie w których jest po kilku raptem przedstawicieli. Ale to już uwaga na przyszły rok.
Leave a comment:
-
-
Banner się pojawi, ale najpierw trzeba wyłapać błędy. I w tym celu służy poboczny wątek.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że przydałby się jakiś banner na stronie głównej. Tam straszą tylko wyniki zeszłorocznego plebiscytu i wygląda na to, że bieżący jest tylko dla wtajemniczonych.
Leave a comment:
-
-
Jest to mylące, ale dzięki takiemu rozwiązaniu do zakończenia konkursu można cały czas zmieniać swoje typy.
Leave a comment:
-
-
Tak jest
Przyznam się, że w poprzednim roku miałem podobne dylematy
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziNiczego nie musisz zatwierdzać. Wystarczy, że dokonałeś wyboru. I zgadzam się, trochę to mylące.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chmielnicki Wyświetlenie odpowiedziPierwszy raz biorę udział w plebiscycie. Dokonałem wyboru we wszystkich kategoriach (miejsca I-III) i... co dalej? Nigdzie nie widzę opcji "Zatwierdź", "OK", "Koniec", "Dziękujemy", "Do widzenia".
Leave a comment:
-
Leave a comment: