Proponuję zwiększyć w "Galerii" romiar miniaturek i zwiększyć ich ilość na stronie. Obecnie przeglądanie jest bardzo uciązliwe, zwłaszcza w działach, gdzie obiektów jest naprawdę dużo.
Galeria - większe miniaturki.
Collapse
X
-
Galeria czeka na ogólną przebudowę. Projekt w szufladzie czeka- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
A czy będzie możliwość, aby w 'kolekcjonerstwie' usuwać kilka przedmiotów na raz z poszukiwanych/oferowanych? Obecnie można usuwać albo pojedynczo, albo wszystko na raz.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
To nie jest koncert życzeń
To znaczy dziękuję za propozycje (i zachęcam do zamieszczania swoich przemyśleń), ale proszę trzymać się tematu lub założyć nowy.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2013-02-24, 18:39.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Coroczny Den Postřižinského piva i otevřených dveří pivovaru Nymburk w tym roku przypadł 15.06.2019. Jako że zapowiedziano również możliwość zwiedzenia całego browaru i słodowni (choć tylko do godziny 12) to nie mogło nas tam zabraknąć. Dodatkową atrakcją był Postřižinský expres...
-
Channel: Czechy
2019-07-18, 04:23 -
-
Pod koniec września browar zorganizował dni otwarte, niestety w ostatniej chwili rodzinne sprawy pokrzyżowały nam plany i na imprezkę nie dotarliśmy. Drugie i udane podejście zrobiliśmy 01.11
.
Z racji, że browar otwierany jest codziennie, ale dopiero od godziny 15-22 do miejscowości...-
-
-
Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
-
Channel: Ukraina
2020-03-26, 04:32 -
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
Nové Hrady to kolejne na naszej trasie położone tuż przy Austriackiej granicy miasteczko. W małym, ładnym i niespełna trzy tysięcznym mieście można zwiedzić sobie skromny, ale ładny zamek, pałac, a natomiast dla wolących dziką przyrodę polecam spacer, a najlepiej wsiąść na rower i...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment