Od kilku miesięcy nie działa mi poczta. Nic nie przychodzi i nie widać maili z poprzednich miesięcy (mimo, że zawsze pomijałem operację usuwania starych maili).
Poczta
Collapse
X
-
Nic nie przychodzi bo masz skrzynkę zapchaną.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Hmmm widzę tylko 3 strony maili (ostatni z 2010 roku) - nagle zniknięły mi maile z lat 2011/2012/2013..."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Jak chcesz to się zaloguję i pogrzebię w Twoich brudnych sekretach celem ustalenia przyczyny Napisz na PW, kiedy ostatnio było wszystko w porządku - w sensie maile były w oczekiwanym miejscu i liczbie, i kiedy odkryłeś że coś nie gra.Last edited by ART; 2013-02-04, 22:38.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie ma odzysku. Mogę ustawić nowe a potem możesz je sobie zmienić.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Napisz mi PW, żeby mi nie umknęło, jak tylko będę miał dostęp do spraw serwerowych to Ci prześlę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziA to jeśli można prosić
Hasło: Tyskie
Comment
-
Comment