Brak faktury

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• mgr_ferment
    Taki leżakowo-fermentacyjne 2000l
    mgr_ferment
    Mamy do sprzedania 2 tanki leżakowo-fermentacyjne (tzw. unitanki) do piwa. Zbiorniki są stożkowo-cylindryczne, wykonane stali nierdzewnej. Pojemność tanków to 2000 litrów netto (20 hektolitrów). Zbiorniki mają płaszcze chłodzące oraz zamykane otwory do chmielenia na zimno.

...
    2019-12-17, 18:52
  • HaJni
    Szkło Browaru Zamkowego z Cieszyna.
    HaJni
    W kolekcji szkiełek z Browaru Zamkowego w Cieszynie, dedykowanych do konkretnego piwa, posiadam: Brackie Mastne, Porter na 170lecie, Bracki Koźlak, Brackie Pale Ale, Bracki Grand Champion, Bracki Rauch Bock, Brackie Imperial IPA, Dubbel Cieszyński, Fruit Wheat, Rye Wine. Część z tych szkiełek...
    2020-02-24, 17:09
  • heckler
    Czechy, Rudná, Na Výsluní 1026/68, Rodinný pivovárek Parovar
    heckler
    Rudná, bywa czasami nazywana Rudná u Prahy i jest to niewielka mieścina leżąca tuż przy zachodniej granicy z Pragą. W tejże miejscowości na spokojnym osiedlu domków jednorodzinnych od paru lat jako piwowar domowy piwo warzy Pavel Rokoš. Podobnie jak wielu jego kolegów parających się tą...
    2019-12-05, 06:42
  • darekd
    Spielbach 19, Schrozberg, Gold-Ochsen Brauerei
    darekd
    Spielbach należy do niewielkiego miasteczka Schrozberg znajdującego się w regionie Hohenlohe na obrzeżach Frankonii i Szwabii, ale już po stronie Badenii-Wirtembergii a nie Bawarii.

Dojechaliśmy tam w styczniowy piątkowy wieczór. Przed budynkiem (duży obiekt z historycznymi budynkami...
    2019-02-03, 22:11
  • uszyniak13
    Potrzebna pomoc. burzliwa fermentacja
    uszyniak13
    Dzień dobry wszystkim.
    Z góry przepraszam, jeśli podobny temat był już poruszany ale potrzebuję szybkiej odpowiedzi.
    Podjąłem się wyzwania uwarzenia pierwszego piwa. Starałem się poczytać na forach jak to robić, oglądałem filmiki. Wiadomym jest, że stworzenie dobrego...
    2018-03-21, 16:39
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...