Czy można się łączyć z pocztą browarową przez imap? Chciałbym korzystać z programów pocztowych na dwóch kompach i nie musieć ręcznie odznaczać, co już przeczytałem itp.
Poczta przez imap
Collapse
X
-
Można się.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
wywal SSL- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Pivovar Olbrew powstał w 2020 roku. Na jego potrzeby właściciel zakupił stary i zdewastowany dom w Sedlnicach, który pochodzi z XVII wieku.
Dawniej w budynku mieściła się m.in poczta, szkoła, warsztat ślusarski. Ponieważ remont przeprowadzany jest systemem ,rodzinnym, to trwa on do...-
Channel: Czechy
-
-
W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
-
Channel: Ogłoszenia i nowości w Browarze
-
-
26.V.2005 - między 17.00 a 23.00:
- wysyłana poczta przez formularz kontaktowy: http://www.browar.biz/kontakt.php?form=1&tm=pytanie#fo
- wysyłana poczta do konkretnych Użytkowników przez formularz np. http://www.browar.biz/forum/sendmess...mailmember&u=2
...-
Channel: Ogłoszenia i nowości w Browarze
2005-05-27, 13:03 -
-
Posiadam sporą ilość podkładek jak myślę z lat 90-tych. Polskie i zagraniczne. Chętnie sprzedam lub wymienię na kapsle. Zainteresowanych proszę o kontakt hubn@poczta.onet.pl. Zainteresowanym wyślę zdjęcia.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2020-01-31, 17:04 -
-
Jakie stosujecie patenty na zapakowanie gęstwy do wysyłki pocztą?
Myślałem o pobraniu gęstwy do strzykawki, do pojemnika na mocz, albo małej buteleczki.
Nawet PET 0,33l-0,5l, który można zgnieść (zmniejszy się objętość; zniknie zbędne powietrze) i szczelnie zamknąć....-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment