Mam prośbę o dostosowanie forum do najnowszej wersji API Tapatalk. Niestety coraz mniej wątków wyświetla się prawidłowo. Zamiast tego otrzymujemy komunikat błędu. Wiele osób czyta forum na urządzeniach mobilnych, a Tapatalk to najlepsze narzędzie tego typu. Z góry dziękuje za reakcję.
Tapatalk - problemy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulbi Wyświetlenie odpowiedziTapatalk to najlepsze narzędzie tego typu. Z góry dziękuje za reakcję.Last edited by Doodeck; 2013-12-27, 08:40.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Nic nie wiem na temat jakichkolwiek problemów. U mnie działa.
Comment
-
-
Tapatalk - problemy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNic nie wiem na temat jakichkolwiek problemów. U mnie działa.Last edited by Kulbi; 2013-12-27, 09:36.
Comment
-
-
Tapatalk - problemy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziO co chodzi ? Zainwestowałeś w urządzenie, które nie czyta browar.biz, a teraz masz pretensje ?Last edited by Kulbi; 2013-12-27, 09:44.
Comment
-
-
Te, w których posty zostały usunięte lub przeniesione. Ale to jest przypadłość silnika forum, a nie aplikacji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulbi Wyświetlenie odpowiedziMam prośbę o dostosowanie forum do najnowszej wersji API Tapatalk. Niestety coraz mniej wątków wyświetla się prawidłowo. Zamiast tego otrzymujemy komunikat błędu. Wiele osób czyta forum na urządzeniach mobilnych, a Tapatalk to najlepsze narzędzie tego typu. Z góry dziękuje za reakcję.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulbi Wyświetlenie odpowiedziFajnie, że my tak sobie dyskutujemy, a admini milczą jak głaz...Last edited by Krzysiu; 2013-12-27, 21:43.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziA może by warto zostać zielonym i wesprzeć Artura w usprawnianiu forum?
Comment
-
Comment