Tapatalk - problemy

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Kulbi
    replied
    ART, gdyby forum było dostosowane do najnowszego API Tapatalk to problem platformy by nie występował. Mam wrażenie, że brakuje Ci trochę instynktu samozachowawczego. Jeśli forum nie będzie się rozwijać to po prostu zginie. Porównaj sobie statystyki z poszczególnych sekcji. Scena piwna się mocno rozwija, a ruch w wątkach zamiera. Obserwując przykładowo wątek 'Warszawa' widzę, że wpisy pojawiają sie raz na kilka dni, a rok temu było znacznie lepiej. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i wziąć się do roboty. Nie mowię, że jesteście leniwi, ale może warto skierować gdzie indziej zasoby lub zmienić formułę działania, tak aby forum się zapinało finansowo. To jest tylko moja rada jako osoby prowadzącej rożne biznesy od lat.

Leave a comment:

• ART
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulbi Wyświetlenie odpowiedzi
    Ale to nie jest rozwiązanie problemu. Prosimy o informacje co w temacie może być zrobione. Może trzeba zaktualizować/zmienić silnik forum? Niedługo większość osób będzie przeglądała fora na urządzeniach mobilnych - taki jest trend na świecie. Jakoś większość sobie radzi z tematem. Browar.biz nie obsługuje Tapatalk, a w trybie przeglądarkowym na smartfonie działa tragicznie.
    Ile platform tyle widoków. Niestety wszystkim nie dogodzi się. Nie mam sztabu ludzi do robienia tego i owego - to jest portal hobbystyczny (jedna osoba plus kilku pomocnych moderatorów) a moim priorytetem jest utrzymanie browarbizu w niezależnej formie jako miejsca do dyskusji. W mniej lub bardziej siermiężnej formie, ale przede wszystkim działającej. Chętnie uruchomię etat dla osoby, która będzie realizować poprawki, aktualizacje i rozwój serwisu gdy mnie będzie na to stać i trafię na odpowiednią osobę. Zatem temat będzie możliwy do podjęcia w czasie późniejszym, po przeskoczeniu przynajmniej tych dwu drobnych przeszkód.
    Last edited by ART; 2014-10-31, 08:30.

Leave a comment:

• tristan_tzara
    replied
    Obwinialbym jak zawsze iOS

Leave a comment:

• amal
    replied
    U mnie wygląda tak:
    Attached Files

Leave a comment:

• Kulbi
    replied
    Niestety u mnie tak nie jest. Załączam screenshota. Nowsze posty istnieją. Platforma to iOS.

Leave a comment:

• tristan_tzara
    replied
    Ale to tylko tak wyświetla. Tak naprawdę aktualne juz ci się wyświetlają.

Leave a comment:

• Kulbi
    replied
    Właśnie tak zrobiłem i po cofnięciu pozostaje nie wyświetlonych 8 najnowszych postów. Sprawdź na PC.

Leave a comment:

• tristan_tzara
    replied
    Wyświetla tylko musisz cofnąć bo jakoś źle sortuje. Dawniej mi nie wyswietlalo całych tematów jak ten o pincie. Obecnie tylko trzeba cofnąć kilka stron pustych.

Leave a comment:

• Kulbi
    replied
    To nie jest problem całkowitego nie działania Tapatalk, tylko niestabilnej pracy. Są wątki, które wyświetlają się prawidłowo, a inne nie. Przykładowo wątek "Czeska Baszta" prawie zawsze nie wyświetla kilku najnowszych postów.

Leave a comment:

• tristan_tzara
    replied
    U mnie też śmiga dobrze, ale racją jest że silnik jak i wygląd forum to era dinozaurów i pasowałoby dostosować je trochę do nowych czasów.

Leave a comment:

• amal
    replied
    Hmm. Od tygodnia korzystam z browar.biz przez Tapatalk i nie zauważyłem by nie działało.

Leave a comment:

• Kulbi
    replied
    Ale to nie jest rozwiązanie problemu. Prosimy o informacje co w temacie może być zrobione. Może trzeba zaktualizować/zmienić silnik forum? Niedługo większość osób będzie przeglądała fora na urządzeniach mobilnych - taki jest trend na świecie. Jakoś większość sobie radzi z tematem. Browar.biz nie obsługuje Tapatalk, a w trybie przeglądarkowym na smartfonie działa tragicznie.

Leave a comment:

• ART
    replied
    Podejmowałem próbę jakiś czas wstecz, ale jak się okazało dla obecnej wersji oprogramowania forum tapatalk nie jest aktualizowany.

Leave a comment:

• yassmen
    replied
    Nie działa mi dziś forum na smartfonie. Ktoś jeszcze ma taki problem?
    To raczej nie wina Tapa ani fona, bo na inne fora loguje mnie od razu.

Leave a comment:

• kurgan
    replied
    Faktycznie czytanie forum na tablecie to wyzwanie.

Leave a comment:

Przetwarzanie...
X