Tapatalk - problemy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNa utrzymanie serwisu łożą w kilkudziesięciu procentach PremiumUżytkownicy, za co stale jestem wdzięczny.
To jak będzie działał Tapatalk, to ja poproszę o maila, a wtedy chętnie dołączę do szacownego grona Premium.
Leave a comment:
-
-
Jakkolwiek bym nie zmieniał kolejności odczytu w ustawieniach i tak nie pokazuje ostatnich postów w wielu tematach.
Leave a comment:
-
-
Da się ustawić tak żeby wyświetlał pierwszy nie przeczytany w dany wątku.
Leave a comment:
-
-
A w tym tapatalk da się ustawić wyświetlanie tak, by najnowsze wpisy były na początku?
Leave a comment:
-
-
Na utrzymanie serwisu łożą w kilkudziesięciu procentach PremiumUżytkownicy, za co stale jestem wdzięczny. Reszta kosztów pokrywana jest z innych źródeł, tj. z mojej kieszeni, czyli z pieniędzy które muszę zarobić w inny sposób niż zajmowanie się BrowarBizem a ww. sprawa jest jedną z tysięcy które są do wykonania w czasie który pozostaje, a tego jest jak na lekarstwo. Pozdrawiam i dziękuję za życzliwość.Last edited by ART; 2014-04-24, 07:45.
Leave a comment:
-
-
Minęło już prawie 5 miesięcy od pierwszego postu w tym wątku i nadal błędy nie zostały naprawione.
To jest totalne ignorowanie użytkowników forum przez admina. Stwierdzenia typu "to jest na liście tematów do realizacji" są tylko słabą wymówka, dającą komfort nic nie robienia z problemem.
Forum jest totalnie archaiczne od strony technicznej i widać, że nikt nad tym nie stara się zapanować.
Ja już przestałem wierzyć w możliwość naprawienia błędów i nie mówcie mi, że jest to kwestia pieniędzy. Ja po prostu widzę brak chęci.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziKoperta dla ARTa?
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulbi Wyświetlenie odpowiedziWygląda na to, że długa jak w NFZ. A może jakiś fast track?
Leave a comment:
-
-
Wygląda na to, że długa jak w NFZ. A może jakiś fast track? Problem nie jest wydumany i przy odrobinie chęci do rozwiązania na szybko.
Leave a comment:
-
Leave a comment: