Tapatalk - problemy
Collapse
X
-
Odświeżam temat.
ART - udało się może zrobić coś z problemem? Jakiś plan działania?
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziZnany problem, występuje w kilku miejscach.
Leave a comment:
-
-
Próbuję czytać wątek
» Browar.biz » Forum Browaru » Piwo » Piwo - Gdzie » Knajpy / puby polskie » Mazowieckie » Warszawa » Twarda 42, Chmielarnia
używając Tapatalk. Dostaję powiadomienia o nowych postać, ale nie widzę treści.
Jakieś sugestie?
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedzi...
Tapatalk to w sumie g*wniana aplikacja i strasznie zbugolona, ale inne są jeszcze gorsze.Last edited by emes; 2014-01-05, 23:22.
Leave a comment:
-
-
Akurat teraz siedze na tablecie ale za bardzo nie wiem o co chodzi.Widze tylko,ze mam problemy z wyswietlaniem reklam ale to raczej zaleta
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulbi Wyświetlenie odpowiedziJest coraz gorzej :-( Na 10 najaktualniejszych wątków w sekcji Warszawa prawidłowo wyswietlają się dwa.
Tapatalk to w sumie g*wniana aplikacja i strasznie zbugolona, ale inne są jeszcze gorsze.
Leave a comment:
-
-
Jest coraz gorzej :-( Na 10 najaktualniejszych wątków w sekcji Warszawa prawidłowo wyswietlają się dwa.
Leave a comment:
-
-
Tego nie jestem w stanie powiedzieć, są na razie pilniejsze sprawy w toku.
Leave a comment:
-
-
Bardzo prosimy o aktualizację, bo wiele osób nie używa już komputerów do przeglądania forum. U mnie przykładowo w 100 proc. są to urządzenia mobilne. Kiedy możemy spodziewać się jakiś działań?
Leave a comment:
-
-
Sam nie korzystam z tego rozwiązania, wprowadziłem kiedyś na prośbę paru osób, nie zgłaszano problemów, więc i potrzeba aktualizacji nie istniała. Jeśli trzeba uaktualnić, to sobie zakolejkuję sprawę.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziMoże mają wolne? Nie przyszło ci do głowy, że ludzie miewają urlopy? Wsadziłeś temat w piątek długiego łykendu i oczekujesz, że od razu ktoś ci to zrobi?
Rzeczywiście okres jest urlopowy, tak więc spokojnie poczekam na odpowiedź.
Leave a comment:
-
Leave a comment: