Sprawa czeka w kolejce.
Tapatalk - problemy
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
A długa ta kolejka?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Jak do lekarza specjalisty
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulbi Wyświetlenie odpowiedziWygląda na to, że długa jak w NFZ. A może jakiś fast track?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziKoperta dla ARTa?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Minęło już prawie 5 miesięcy od pierwszego postu w tym wątku i nadal błędy nie zostały naprawione.
To jest totalne ignorowanie użytkowników forum przez admina. Stwierdzenia typu "to jest na liście tematów do realizacji" są tylko słabą wymówka, dającą komfort nic nie robienia z problemem.
Forum jest totalnie archaiczne od strony technicznej i widać, że nikt nad tym nie stara się zapanować.
Ja już przestałem wierzyć w możliwość naprawienia błędów i nie mówcie mi, że jest to kwestia pieniędzy. Ja po prostu widzę brak chęci.
Comment
-
-
Na utrzymanie serwisu łożą w kilkudziesięciu procentach PremiumUżytkownicy, za co stale jestem wdzięczny. Reszta kosztów pokrywana jest z innych źródeł, tj. z mojej kieszeni, czyli z pieniędzy które muszę zarobić w inny sposób niż zajmowanie się BrowarBizem a ww. sprawa jest jedną z tysięcy które są do wykonania w czasie który pozostaje, a tego jest jak na lekarstwo. Pozdrawiam i dziękuję za życzliwość.Last edited by ART; 2014-04-24, 07:45.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A w tym tapatalk da się ustawić wyświetlanie tak, by najnowsze wpisy były na początku?
Comment
-
-
A jak?
Jakoś mi to nie działa.Last edited by Pendragon; 2014-04-26, 12:40.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNa utrzymanie serwisu łożą w kilkudziesięciu procentach PremiumUżytkownicy, za co stale jestem wdzięczny.
To jak będzie działał Tapatalk, to ja poproszę o maila, a wtedy chętnie dołączę do szacownego grona Premium.
Comment
-
Comment