A ja z pewnością nie przedłużę statusu Premium użytkownika, przy takim traktowaniu.
Tapatalk - problemy
Collapse
X
-
Podejmowałem próbę jakiś czas wstecz, ale jak się okazało dla obecnej wersji oprogramowania forum tapatalk nie jest aktualizowany.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ale to nie jest rozwiązanie problemu. Prosimy o informacje co w temacie może być zrobione. Może trzeba zaktualizować/zmienić silnik forum? Niedługo większość osób będzie przeglądała fora na urządzeniach mobilnych - taki jest trend na świecie. Jakoś większość sobie radzi z tematem. Browar.biz nie obsługuje Tapatalk, a w trybie przeglądarkowym na smartfonie działa tragicznie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulbi Wyświetlenie odpowiedziAle to nie jest rozwiązanie problemu. Prosimy o informacje co w temacie może być zrobione. Może trzeba zaktualizować/zmienić silnik forum? Niedługo większość osób będzie przeglądała fora na urządzeniach mobilnych - taki jest trend na świecie. Jakoś większość sobie radzi z tematem. Browar.biz nie obsługuje Tapatalk, a w trybie przeglądarkowym na smartfonie działa tragicznie.Last edited by ART; 2014-10-31, 08:30.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment