ART, gdyby forum było dostosowane do najnowszego API Tapatalk to problem platformy by nie występował. Mam wrażenie, że brakuje Ci trochę instynktu samozachowawczego. Jeśli forum nie będzie się rozwijać to po prostu zginie. Porównaj sobie statystyki z poszczególnych sekcji. Scena piwna się mocno rozwija, a ruch w wątkach zamiera. Obserwując przykładowo wątek 'Warszawa' widzę, że wpisy pojawiają sie raz na kilka dni, a rok temu było znacznie lepiej. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy i wziąć się do roboty. Nie mowię, że jesteście leniwi, ale może warto skierować gdzie indziej zasoby lub zmienić formułę działania, tak aby forum się zapinało finansowo. To jest tylko moja rada jako osoby prowadzącej rożne biznesy od lat.
Tapatalk - problemy
Collapse
X
-
Dziękuję Ci za rady.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulbi Wyświetlenie odpowiedzizmienić formułę działania, tak aby forum się zapinało finansowo. To jest tylko moja rada jako osoby prowadzącej rożne biznesy od lat.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kulbi Wyświetlenie odpowiedziAneks, już byłem. Efekt jest żaden. Chętnie będę wspierał dalej, ale tylko pod warunkiem że coś się zacznie zmieniać.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ajtam, są ważniejsze sprawy. Czytam głównie przez tapatalk na androidzie i daje się żyć. Wyszukiwarka jest lipna, o.
Comment
-
-
U mnie działa, ale ja mam jakąś starą wersję Tapatalk Pro. Myślę że nie będę się aktualizował.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gajovy Wyświetlenie odpowiedzi@ART, a możesz chociaż wyłączyć notyfikacje w mobilnych przeglądarkach, że forum działa z TapaTalk? Będzie przynajmniej jeden krok mniej jeśli ktoś zdecyduje się wejść przez WWW.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
A teraz?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment