Nie wiem jak w tym roku, ale za samo "chcenie się" jakiś fant by był mile widziany. Takie mam zdanie, chociaż nigdy tam nic nie wpisywałem.
Plebiscyt na Piwo Roku 2013 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
I ktoś dostał w ogóle jakąś koszulkę?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziDla siebie samego nie muszę gdzieś tam wypisywać komentarzy, wystarczy, że mam to w głowie
Comment
-
-
Jeszcze zostało nieco ponad 17 godzin!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
69 minut! Marsz do urn- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No to jeszcze zdążyłem wprowadzić kilka zmian i uzupełnień. Mimo największych chęci nie udało mi się obsadzić 2 i 3 miejsca w kategorii pszeniczne ciemne/mocne.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ksieciuniu Wyświetlenie odpowiedziJak zagłosowałem na co chciałem to po prostu zamykam okno przeglądarki z formularzem do głosowania czy muszę gdzieś jeszcze coś kliknąć?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Obowiązek obywatelski wypełniony ale jak tak dalej pójdzie to za rok będzie maskara, żeby wyłonić trzy pierwsze miejsca co to się na świecie porobiło, że tyle dobrych piw warząDwie pasje, które idą ze sobą w parze - taniec irlandzki i piwowarstwo domowe :)
Comment
-
-
W niektórych kategoriach nie wskazałem nawet jednego piwa, w innych na pudle chciałbym umieścić z pięć, a w jeszcze innych miałem świadomość niereprezentatywności (ufff) mojego głosu, ponieważ wielu piw nie piłem.
Masakra, ja chcę do czasów, kiedy nie było z czego wybierać.
Comment
-
-
Osiołkowi w żłoby dano,
W jeden owies, w drugi, siano.
Uchem strzyże, głową kręci.
I to pachnie, i to nęci.
Od któregoż teraz zacznie,
Aby sobie podjeść smacznie?
Trudny wybór, trudna zgoda -
Chwyci siano, owsa szkoda.
Chwyci owies, żal mu siana.
I tak stoi aż do rana,
A od rana do wieczora;
Aż nareszcie przyszła pora,
Ze oślina pośród jadła -
Z głodu padła.
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment