Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika domaluj
Wyświetlenie odpowiedzi
Plebiscyt na Piwo Roku 2013 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMasakra, ja chcę do czasów, kiedy nie było z czego wybierać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziW niektórych kategoriach nie wskazałem nawet jednego piwa, w innych na pudle chciałbym umieścić z pięć, a w jeszcze innych miałem świadomość niereprezentatywności (ufff) mojego głosu, ponieważ wielu piw nie piłem.
Comment
-
-
Kiedyś, trochę przez przypadek, wypiłem Orkiszowe z miodem z Kormorana i nawet mi smakowało, więc jedną kandydaturę miałemLast edited by ksieciuniu; 2014-02-07, 12:35.
Comment
-
-
A to ciekawe: jest 12:33 i formularz do głosowania na stronie jest czynny, co stwierdziłem dodając co nieco i co nieco zmieniając w swoim głosowaniu. I mam tak jak inni: nie obsadziłem kilku kategorii (np. miodowych nie piję więc i nie głosuję), a w kilku innych trudny wybór. No i nie mam pewności, czy faktycznie głosowałem na najlepsze, bo mnóstwa piw po prostu nie piłem.Last edited by Rycho_128; 2014-02-07, 12:35.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziNo i nie mam pewności, czy faktycznie głosowałem na najlepsze, bo mnóstwa piw po prostu nie piłem.
Comment
-
-
Raczej jest to wybór: "NAJLEPSZE PIWA WG MNIE Z TYCH, KTÓRE WYPIŁEM W 2013 r."
Comment
-
-
I te wszystkie aromatyzowane i słodziaczki trzeba by było wypić.
Nie wspominając już o tych gorszych niby lageropilso koncernówkach.
Każdy kij ma dwa końce :]Last edited by dlugas; 2014-02-07, 12:45.
Comment
-
-
Nie sądzę aby w Polsce była chociaż jedna osoba, która spróbowała WSZYSTKICH piw w ciągu jednego roku (łącznie z dyskontowymi i restauracyjnymi). A żeby być naprawdę miarodajnym to w przypadku małych browarów powinno się próbować wszystkich warek!
Plebiscyt Browar.biz jest na pewno najbardziej reprezentatywny w Polsce (i podejrzewam, że nie tylko) ze względu na ilość głosujących. Kontrowersyjne "wagi" też pozwalają wzmocnić pozycje (przynajmniej części z) tych, którzy mają lepsze rozeznanie w rynku. Dlatego tu nie wygrywa najpopularniejsze piwo.
A że np Pils z Hrubieszowa ma małe szanse na wygraną, bo prawie nikt go nie pił? Czyja to wina? Arta?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziPlebiscyt Browar.biz jest na pewno najbardziej reprezentatywny w Polsce (i podejrzewam, że nie tylko) ze względu na ilość głosujących.
WY-NI-KI!
WY-NI-KI!!!
Comment
-
Comment