Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Wyświetlenie odpowiedzi
Plebiscyt na Piwo Roku 2013 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
-
Widać jacyś krewni królika jeszcze nie oddali głosów
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziWidać jacyś krewni królika jeszcze nie oddali głosów
!
;-D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziWidać jacyś krewni królika jeszcze nie oddali głosów
Comment
-
-
Dziękuję za oddanie głosów. Z małym poślizgiem technicznym, głosowanie zakończone Wyniki jutro po 17:00- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Zapraszam do podsumowania (od 19:20) wraz z rozstrzygnięciem które Piwo i Browar uzyskały tytuły Piwo Roku/Browar Roku:
Zapraszam do komentowania- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Bez niespodzianki w najważniejszej kategorii:
Piwo Roku 2013
1. Ciechanów, Grand Prix AIPA (624,50)
2. Browar na Jurze, [Pinta] Imperator Bałtycki (502,30)
3. Artezan, Pacific Pale Ale (432,80)
Ciekawi mnie jaki był rozkład głosów pod względem miejsca zamieszkania (przy uwzględnieniu mnożnika). Ile % przypada na Warszawę i okolice?
Comment
-
-
Dla mnie jednak lekkie zaskoczenie. Kormoranowa AIPA mi smakuje bardziej niż Grand Prix, które uważam za bardzo dobre piwo, ale jednak nie tak dobre jak kormoranowy odpowiednik Przy bardzo silnej w tym roku konkurencji u mnie GP nie zmieściło się nawet na podium, było tuż za nim, ale jednak poza. Tak czy inaczej gratulacje dla zwycięzców. A akurat tak się składa, że w mojej lodówce chłodzi się Grand Prix. Zatem za chwilę toast za głównego triumfatora wzniosę głównym triumfatorem
Comment
-
-
Szczerze mówiąc, bardzo mnie zdziwiło w kategorii 12 wit/blanche, że 6 miejsce zajęło Lady Blanche. Z tego, co ja i inni wiedzą, te piwo w ogóle nie było dostępne w zeszłym roku. No, ale jak widać, głosować można
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziByło dostępne, ale w bardzo małej skali. Ja piłem w czerwcu w Pradze. Parę beczek też chyba się pojawiło w multitapach zanim wycofali.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziDla mnie jednak lekkie zaskoczenie. Kormoranowa AIPA mi smakuje bardziej niż Grand Prix, które uważam za bardzo dobre piwo, ale jednak nie tak dobre jak kormoranowy ...
Bo jak np. zrozumieć wysokie miejsce dla Grand Prix (owszem smaczne piwo) ale za to brak gdziekolwiek "Sain No More - simcoe" ?
Comment
-
-
To trzeba było zgłosić gdy był na to czas, że piwo nie było dostępne w 2013.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment