Zalew spamu
Collapse
X
-
Comment
-
Receptą na nieprzychylne oceny jest... duża ilość ocen. Cenzurowanie/kasowanie nie ma sensu (pomijam przypadki kompletnie niemerytoryczne i oceny 1-2 wyrazowe), bo niby kto i na jakich kryteriach miałby dokonywać cenzury?
Jeśli piwo ma np. kilkanaście ocen i jedna okazuje się być owocem złej woli, to na ocenę średnią ma niewielki wpływ.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Receptą na nieprzychylne oceny jest... duża ilość ocen. Cenzurowanie/kasowanie nie ma sensu (pomijam przypadki kompletnie niemerytoryczne i oceny 1-2 wyrazowe), bo niby kto i na jakich kryteriach miałby dokonywać cenzury?
Jeśli piwo ma np. kilkanaście ocen i jedna okazuje się być owocem złej woli, to na ocenę średnią ma niewielki wpływ.Comment
-
Nie, nie, nie. Tzw. kciuki są formą populizmu i zabijają merytoryczne wypowiedzi, gdyż bazują na emocjach, sympatiach. Coś jak na wiecu politycznym - Pomożecie? Pomożemy!!! Do boooju, do boooju biało-czerwoni! A potem widzimy tego efekty
Im więcej ocen z ARTomatu tym bardziej ARTomatowa ocena jest wiarygodna, a próby "sabotażu" ocenami negatywnymi mają niewielką siłę przebicia. Tutaj piję do administracji, aby zwiększyć ilość "zachęt" do stosowania ARTomatu. Może wtedy tacy koledzy jak np. dlugaszechcą tego forumowego narzędzia używać.
W każdym razie mówię stanowcze nie cenzurze, bo kij ma dwa końce i zdarzyć się może, że cenzura uderzy w BRJ.Ostatnia zmiana dokonana przez chemmobile; 2014-06-22, 19:22.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Nie, nie, nie. Tzw. kciuki są formą populizmu i zabijają merytoryczne wypowiedzi, gdyż bazują na emocjach, sympatiach. Coś jak na wiecu politycznym - Pomożecie? Pomożemy!!! Do boooju, do boooju biało-czerwoni! A potem widzimy tego efekty
Im więcej ocen z ARTomatu tym bardziej ARTomatowa ocena jest wiarygodna, a próby "sabotażu" ocenami negatywnymi mają niewielką siłę przebicia. Tutaj piję do administracji, aby zwiększyć ilość "zachęt" do stosowania ARTomatu. Może wtedy tacy koledzy jak np. dlugaszechcą tego forumowego narzędzia używać.
W każdym razie mówię stanowcze nie cenzurze, bo kij ma dwa końce i zdarzyć się może, że cenzura uderzy w BRJ.Comment
-
Proponuję rozwiązanie niemieckie - z powodu konieczności utrzymania forum w czystości zamyka się forum do odwołania...
Byłoby to śmieszne, gdyby nie była to trawestacja zarządzenia z KL Auschwitz -o zamknięciu obozowych toalet...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Comment
-
A nawet poczekamy
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-