Pod moją osobą napisano - wypitych piw 500 ileśtam. W kontekście moich ostatnich wypowiedzi w temacie o b.drogim piwie taki zapis uważam za krzywdzący !!!!
A to co za jaja ?!
Collapse
X
-
co do za krzyk za moim oknem? czyżby to twoja urażona duma piwosza tak wyłanie traktuj tego tak poważnie
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Przy okazji Wielkanocy zachęcam do przedstawienia Waszych przepisów na świąteczne jaja t.zn w/g tematu i te szczególnie robione przez Was na Wielkanoc.
Mój przepis na jaja świąteczne o przedłużonej trwałości - także do piwa na co dzień:
- przepis przywędrował do nas prawdopodobnie...-
Channel: Kulinaria
-
-
Ahoj
nie, no trochę jaja sobie robię, co prawda moja babicka pohazi z Chrzanowa (fakt!), ale ja nie o tym... Mam sporą kolekcję piwnych gadżetów związanych z postacią Dobrego Wojaka Szwejka plus mnóstwo otwieraczy made in Czechoslovakia (CSSR) i ze względu na życiowe zawirowania...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Kolor czarny, nieprzejrzysty
Piana beżowa, obfita, dość drobna. Redukuje się do cienkiej, trwałej warstwy
Zapach czekolada, trochę sherry, palone słody
Smak początkowo kwaskowe, rozgrzewające. Trochę brakuje treści, choć moc jest. Zdecydowanie wytrawne, żadnych słodkawych...-
Channel: Piwa z browarów domowych
-
-
Browar restauracyjny w popularnej dzielnicy St. Pauli, tuż nad samym nabrzeżu Łaby. Lokalizacja przepiękna, tym bardziej że lokal posiada na 3 poziomie taras widokowy połączony z palarnią.
W kategorii browaru restauracyjnego jest to duży browar, jak wspomniałem 3 poziomowy, z dużą...-
Channel: Niemcy
2017-01-13, 23:21 -
-
styl: sweet stout
alk. 4,7% (ekstr. 13,5%)
Nie miałem jakoś szczęścia trafić na ostatnie z czterech piw BrewDoga z serii Prototype na 2015 r. Okazało się, że nic straconego, bo ten właśnie stout wygrał w konkursie "Prototype Challenge". Jego premiera odbyła...-
Channel: Szkocja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment