Zgłaszanie postów do usunięcia.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Gdina
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2014.08
    • 109

Zgłaszanie postów do usunięcia.

Witam.
    Czy jest opcja, zgłoszenia swojego postu do usunięcia np. po otrzymaniu odp. a pytanie było z gatunku tych nic nie wnoszących do wiedzy i życia forumowego. Czystość jak wyczytałem z innych porad forumowych na pierwszym miejscu, więc warto swoje śmieci czasem usunąć. Dziękuję za odpowiedź.
    Ps. Obiecuję, że wyrosnę z gotowców i będę zacierał
    Ostatnia zmiana dokonana przez Gdina; 2014-08-10, 18:50.
  • Ahumba
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 9136

Możesz to zrobić tak jakby Cię ktoś np. obraził, czyli klikając w trójkatny znaczek z wykrzyknikiem pisząc o co Ci chodzi
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Gdina
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2014.08
      • 109

Dzięki. Tak przypuszczałem, ale wolałem się upewnić.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Jak posprzątać w skrzynce PW
        ART
        Skrzynka
        https://www.browar.biz/privatemessage/index

wybierasz dany folder zaznaczasz wiadomości do usunięcia, klikasz na górze usuwanie, potwierdzasz i wiadomości idą do folderu Thrash / śmieci.
        po porządkach w folderach zaglądasz do Thrash / śmietnik wybierasz wszystko...
        2022-08-23, 19:14
      • AndrewZG
        Piwna Góra - Zielona Góra
        AndrewZG
        Nie chcę zaśmiecać wątku o nowych browarach rzemieślniczych, a tam pojawiło się info + kilka postów o inicjatywie pod nazwą jak w temacie.
        Wystartowali kilka dni temu (w piątek) z dwoma piwami: 11 i 13 - obydwa poprawne, ale bez rewelacji, za to ceny z kosmosu - w sklepie piwno/alkoholowym...
        2019-04-30, 17:50
      • slavoy
        Filtr dla "Nowych Postów"
        slavoy
        Serwis dynamicznie się rozrasta, przybywa aktywnych użytkowników, a co za tym idzie dyskusji. Obecnie czasem wystarczy nie być na Forum przez pół dnia, żeby wyszukiwarka wypluła 2-3 strony nieprzeczytanych postów. Jest to na dłuższą metę trochę uciążliwe.
        Myślę że dobrym pomysłem...
        2003-11-03, 21:34
      • ART
        Cytowanie kilku postów
        ART
        Dzisiaj doszła nowa opcja na forum - teraz automatycznie można cytować kilka postów w swojej nowotworzonej wiadomości.

w tym celu należy przy wybranych postach kliknąć na przycisk/ikonkę:

wtedy się podświetli w następujący sposób:

opcja...
        2007-04-24, 23:45
      • rosiks
        Receptura na APA
        rosiks
        Witam,

Ostatnimi czasy wymyśliłem sobie, że uwarzę piwo w stylu APA single hop mosaic.
        Jest to pierwsza receptura wymyślona przeze mnie, a nie zestaw z forumowego sklepu.
        Jestem pewien, że kolor piwa na pewno nie odpowiada temu stylowi. Powiedziałbym że jest miedziany/bursztynowy....
        2017-12-25, 18:52
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...