Właśnie! Kiedy zaczynamy?
Plebiscyt na Piwo Roku 2014 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaw7 Wyświetlenie odpowiedziSpoko , w ubiegłym roku zaczął się dopiero 29 stycznia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziKurna, z nart powrócony zobaczyłem wątek i się scykałem, że już "after birds"...
Już tyle słyszałam o tym Waszym plebiscycie, że sama nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że z małą pomocą dam radę zagłosować
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaw7 Wyświetlenie odpowiedziSpoko , w ubiegłym roku zaczął się dopiero 29 stycznia.
Comment
-
-
Właśnie próbowałem znaleźć odpowiedź, licząc nowe piwa na podstawie wpisów w temacie "Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce"... I wcale się nie dziwię obsuwie... Ja dojechałem do czerwca i naliczyłem... ok. 250 nowych piw, w tym ponad 80 ale'i. Potem się poddałem."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Dopiero na jutrzejszy dzień mam nadzieję się wyrobić z formularzem do dyskusji. Najgorsze w tej całej babraninie jest to, że większość nowych piw to jednorazowe strzały.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Faktem jest, że wraz z rozwojem piwnej sceny w Polsce, pojawiają się też nowe problemy dla organizujących i biorących udział w plebiscycie. Coraz ciężej ogarnąć ile tego było, no i przede wszystkim: zdegustować odpowiednio satysfakcjonujący procent całości
Comment
-
Comment