Plebiscyt na Piwo Roku 2014 - komentarze i uwagi

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • koorgan
    Gość
    • 2014.08
    • 50

Czekam z utesknieniem. ;-)

Comment

• ramidus
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2014.05
      • 93

jak sie komus nie chce znow przez to przebijac, to jego glos bedzie sie jakos liczyl czy sobie ewaporuje?

Comment

• iron
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2002.08
        • 6717

No to zaraz się zaczną komentarze o cudzie nad urną
        A ja w tym roku nie zagłosowałem - tyle było tych premier, a ja spróbowałem raptem jakiś promil z nich, więc uznałem, że nie a co głosować - bo moje rozpoznanie rynku jest marne, to i głos będzie niewiarygodny...
        Poczekam sobie spokojnie na wyniki.
        bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
        Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
        Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• tristan_tzara
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2007.12
          • 1038

Art wznowi, czas się skończy i też pewnie jakiś Brodzislaw wyskoczy z płaczem że nie zdążył plus coś o hitlerze.

Comment

• leona
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2009.07
            • 5853

Czyżby sytuacja dotyczyła Lagera z Gościszewa?

O, w końcu mogę zgodzić się z Tristanem

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 23925

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ramidus Wyświetlenie odpowiedzi
              jak sie komus nie chce znow przez to przebijac, to jego glos bedzie sie jakos liczyl czy sobie ewaporuje?
              Głosy pozostają więc nic na nowo nie będzie trzeba wypełniać jeśli się nie wybrało jednego z felernych piw. Po prostu formularz głosowania będzie ponownie dostępny. Wszystkim podeślę PW w przypadku gdy trzeba będzie sprawdzić jedną z kategorii w której zaszły zmiany.
              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23925

Inkryminowane piwa poukładane i formularz przywrócony do sprawdzenia i ew. uzupełnienia. Czekam na głosy do końca przyszłej niedzieli (22. lutego). Dziękuję za cierpliwość i przepraszam za dodatkowy kłopot.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Brodzislaw
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2013.09
                  • 1020

Pierwszy :-)

Comment

• Derbeth
                    Porucznik Browarny Tester
                    • 2013.04
                    • 337

Czy jest szansa na podłączenie do głównej informacji o plebiscycie objaśnienia, jak zmieniono kategorie problematycznych piw? Jeśli nie dla każdego piwa z osobno, to chociaż coś ogólnego (typu "kilka piw przeniesiono z kategorii X do kategorii Y").

Chodzi mi o ułatwienie ponownego zagłosowania przez ograniczenie miejsc, w które trzeba znowu przejrzeć. Dla mnie na przykład kłopotliwe jest wypatrzenie, co muszę uzupełnić. Czasem widać od razu, że jest dziura (zwolniło się pierwsze miejsce), czasem może nie być (jest puste 3. miejsce, ale nie pamiętam, czy przyznałem je jakiemuś piwu, czy nie). Najgorzej jest, że widzę piwo na liście tych, które uległy korekcie, chciałbym je wyróżnić, ale nie mogę znaleźć jego nowego miejsca (nie ma go w kategorii o wyższym ekstrakcie).

Ogólnie szkoda, że przed "wyzerowaniem" głosów nie przesłano użytkownikom kopii ich głosów, choćby w formie czystego tekstu.

Comment

• karol1000
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2007.09
                      • 1823

Wie ktos gdzie zostal przeniesiony Kormoran Coffee Stout?
                      LP

Comment

• e-prezes
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2002.05
                        • 19260

Do specjalnych chyba. Też go długo szukałem.

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23925

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Derbeth Wyświetlenie odpowiedzi
                          Czy jest szansa na podłączenie do głównej informacji o plebiscycie objaśnienia, jak zmieniono kategorie problematycznych piw? Jeśli nie dla każdego piwa z osobno, to chociaż coś ogólnego (typu "kilka piw przeniesiono z kategorii X do kategorii Y").

Chodzi mi o ułatwienie ponownego zagłosowania przez ograniczenie miejsc, w które trzeba znowu przejrzeć. Dla mnie na przykład kłopotliwe jest wypatrzenie, co muszę uzupełnić. Czasem widać od razu, że jest dziura (zwolniło się pierwsze miejsce), czasem może nie być (jest puste 3. miejsce, ale nie pamiętam, czy przyznałem je jakiemuś piwu, czy nie). Najgorzej jest, że widzę piwo na liście tych, które uległy korekcie, chciałbym je wyróżnić, ale nie mogę znaleźć jego nowego miejsca (nie ma go w kategorii o wyższym ekstrakcie).

Ogólnie szkoda, że przed "wyzerowaniem" głosów nie przesłano użytkownikom kopii ich głosów, choćby w formie czystego tekstu.
                          Osobom dotkniętym poprawkami, wysłałem PW z listą. Jeśli PW nie dostałeś, to znaczy że w Twoim przypadku nic nie trzeba sprawdzać/poprawiać (względnie pojawił się jakiś nieoczekiwany błąd, zawsze możesz zgłosić się do mnie na PW jak chcesz rozwiać wątpliwości).

Kormoran jest z innymi kawowymi w Specjalnych.
                          Last edited by ART; 2015-02-16, 08:53.

Comment

• Derbeth
                            Porucznik Browarny Tester
                            • 2013.04
                            • 337

Problem jest taki, że dostałem listę 26 piw, a interesują mnie około 3 (nie mam podglądu swoich starych głosów, więc nie pamiętam, na które dokładnie głosowałem). Zgodnie z wiadomością te 26 piw przeniesiono "do odpowiedniej kategorii" - jest to mało precyzyjne stwierdzenie.

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23925

Nie wiem czy dobrze rozumiem - nie pamiętasz czy obdarzyłeś głosem 3 wybitne piwa z listy zawierającej 26 pozycji? Ja od razu przepraszam że nie zrobiłem zindywidualizowanej wysyłki do każdego z głosujących ze szczegółową mapą zmian, ale to by czasowo nie zagrało. Połowa pozycji to głównie przeskok z mocniejszej do słabszej kategorii i na odwrót z racji ekstraktu.
                              Last edited by ART; 2015-02-16, 11:08.

Comment

• dlugas
                                Major Piwnych Rewolucji
                                🍼
                                • 2006.04
                                • 4014

No i zgłupiałem. Jak tu miarodajnie zagłosować jak się tylu piw nie piło (nawet pomijając marketówki, koncernówki i inne masówki)

Będę głosował na raty, bo na raz nie ogarnę
                                Google Zdjęcia - wypite piwa PL [brak częstych aktualizacji]
                                Instagram [zawsze świeże zdjęcia, nie zawsze świeże piwa]
                                FaceBook -To co na Instagramie, tylko że na FB

Comment

Przetwarzanie...
                                X