Czekam z utesknieniem. ;-)
Plebiscyt na Piwo Roku 2014 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
No to zaraz się zaczną komentarze o cudzie nad urną
A ja w tym roku nie zagłosowałem - tyle było tych premier, a ja spróbowałem raptem jakiś promil z nich, więc uznałem, że nie a co głosować - bo moje rozpoznanie rynku jest marne, to i głos będzie niewiarygodny...
Poczekam sobie spokojnie na wyniki.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ramidus Wyświetlenie odpowiedzijak sie komus nie chce znow przez to przebijac, to jego glos bedzie sie jakos liczyl czy sobie ewaporuje?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Inkryminowane piwa poukładane i formularz przywrócony do sprawdzenia i ew. uzupełnienia. Czekam na głosy do końca przyszłej niedzieli (22. lutego). Dziękuję za cierpliwość i przepraszam za dodatkowy kłopot.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Czy jest szansa na podłączenie do głównej informacji o plebiscycie objaśnienia, jak zmieniono kategorie problematycznych piw? Jeśli nie dla każdego piwa z osobno, to chociaż coś ogólnego (typu "kilka piw przeniesiono z kategorii X do kategorii Y").
Chodzi mi o ułatwienie ponownego zagłosowania przez ograniczenie miejsc, w które trzeba znowu przejrzeć. Dla mnie na przykład kłopotliwe jest wypatrzenie, co muszę uzupełnić. Czasem widać od razu, że jest dziura (zwolniło się pierwsze miejsce), czasem może nie być (jest puste 3. miejsce, ale nie pamiętam, czy przyznałem je jakiemuś piwu, czy nie). Najgorzej jest, że widzę piwo na liście tych, które uległy korekcie, chciałbym je wyróżnić, ale nie mogę znaleźć jego nowego miejsca (nie ma go w kategorii o wyższym ekstrakcie).
Ogólnie szkoda, że przed "wyzerowaniem" głosów nie przesłano użytkownikom kopii ich głosów, choćby w formie czystego tekstu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Derbeth Wyświetlenie odpowiedziCzy jest szansa na podłączenie do głównej informacji o plebiscycie objaśnienia, jak zmieniono kategorie problematycznych piw? Jeśli nie dla każdego piwa z osobno, to chociaż coś ogólnego (typu "kilka piw przeniesiono z kategorii X do kategorii Y").
Chodzi mi o ułatwienie ponownego zagłosowania przez ograniczenie miejsc, w które trzeba znowu przejrzeć. Dla mnie na przykład kłopotliwe jest wypatrzenie, co muszę uzupełnić. Czasem widać od razu, że jest dziura (zwolniło się pierwsze miejsce), czasem może nie być (jest puste 3. miejsce, ale nie pamiętam, czy przyznałem je jakiemuś piwu, czy nie). Najgorzej jest, że widzę piwo na liście tych, które uległy korekcie, chciałbym je wyróżnić, ale nie mogę znaleźć jego nowego miejsca (nie ma go w kategorii o wyższym ekstrakcie).
Ogólnie szkoda, że przed "wyzerowaniem" głosów nie przesłano użytkownikom kopii ich głosów, choćby w formie czystego tekstu.
Kormoran jest z innymi kawowymi w Specjalnych.Last edited by ART; 2015-02-16, 08:53.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Problem jest taki, że dostałem listę 26 piw, a interesują mnie około 3 (nie mam podglądu swoich starych głosów, więc nie pamiętam, na które dokładnie głosowałem). Zgodnie z wiadomością te 26 piw przeniesiono "do odpowiedniej kategorii" - jest to mało precyzyjne stwierdzenie.
Comment
-
-
Nie wiem czy dobrze rozumiem - nie pamiętasz czy obdarzyłeś głosem 3 wybitne piwa z listy zawierającej 26 pozycji? Ja od razu przepraszam że nie zrobiłem zindywidualizowanej wysyłki do każdego z głosujących ze szczegółową mapą zmian, ale to by czasowo nie zagrało. Połowa pozycji to głównie przeskok z mocniejszej do słabszej kategorii i na odwrót z racji ekstraktu.Last edited by ART; 2015-02-16, 11:08.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No i zgłupiałem. Jak tu miarodajnie zagłosować jak się tylu piw nie piło (nawet pomijając marketówki, koncernówki i inne masówki)
Będę głosował na raty, bo na raz nie ogarnę
Comment
-
Comment