Aj waj.
Wykidajło
Collapse
X
-
-
Do rzeczy. Robię listę społeczną chętnych na kolesiostwo i banowanie oponentów, którzy mogą poświęcić na to 1-2 godziny w tygodniu
Dobre byłyby "dwójki kolesiowskie", które mogłyby się skonsultować w sprawach wątpliwych.
Pierwsza propozycja:
leona i tristan_tzara - faszysta, kibol, kuc 25 lat temu chodzący w rurkach, nie mogący się pogodzić z tym jak dzisiaj można zakładać takie spodnie razem z innymi 14 milionami żyjącymi nad Wisłą, wraz z lewakiem skrywającym się pod płaszczykiem darwinistyczno-inywidualistycznym, nie widzącym niczego niesmacznego w zakładaniu codziennie takich samych rurek jak innych 14 milionów rodaków (on określiłby ich pewnie jako współmieszkańców)Comment
-
I wywalał bym w kosmos wszystkie posty składające się z mniej niż z trzech wyrazów, oczywiście oprócz Zgody i Jacera"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Tyle że ja będę bananował tylko ewidentnych trolli bez różnicy co myślą. Dirty Harry style
Poza tym ostatnio to najlepsze są szare, bawełniane dresy do niebieskich butów. Rurki noszę od 10 lat i to żadna nowość, nie zwracam uwagi, ale dres, to jest coś!Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Comment
-
Ale jakby Leona miał byc modem to donoszę uprzejmie adminowi, że Leona targa pytonabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Z tego co widzę to rzeczywiście nowy moderator/nowi moderatorzy by się przydali, bo jak widać dotychczasowi się nie wyrabiają. Zgłaszane posty zawierające spam wiszą od wczoraj, zgłoszenia zmian w parametrach piw wprowadzane są po... sam nie wiem po jakim czasie, ale z tego co zauważyłem w tygodnie to idzie, do tego sytuacje przez które powstał ten wątek.
I żeby nie było - nie oceniam pracy moderatorów. Wiem że robią to za darmo i poza forum mają prywatne życie, ale jak widać, jest ich zdecydowanie za mało i przydałaby się świeża krew.Comment
-
Moderatorów jest wystarczająco dużo. Tu chodzi o uprawnienia.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Jeśli oprócz walki z polityką ma być robiony porządek z chamstwem to trzymam kciuki. Najwyższy czas.Comment
-
Comment
-
Oczywiście, że się da, tylko trzeba umieć odpuścić nieco władzy i oddelegować obowiązki.Comment
-
Ja podejmę się na ochotnika funkcji ciecia w dziale Browarnictwo amatorskie/surowce. Jest to temat o właściwościach składników piwa, a nie pytanka o pierwszy zasyp.
Swoją drogą w innym forum temat handlowy jest fajnie rozwiązany - oferty automatycznie wygasają po miesiącu.Comment