Aj waj.
Wykidajło
Collapse
X
-
-
Do rzeczy. Robię listę społeczną chętnych na kolesiostwo i banowanie oponentów, którzy mogą poświęcić na to 1-2 godziny w tygodniu
Dobre byłyby "dwójki kolesiowskie", które mogłyby się skonsultować w sprawach wątpliwych.
Pierwsza propozycja:
leona i tristan_tzara - faszysta, kibol, kuc 25 lat temu chodzący w rurkach, nie mogący się pogodzić z tym jak dzisiaj można zakładać takie spodnie razem z innymi 14 milionami żyjącymi nad Wisłą, wraz z lewakiem skrywającym się pod płaszczykiem darwinistyczno-inywidualistycznym, nie widzącym niczego niesmacznego w zakładaniu codziennie takich samych rurek jak innych 14 milionów rodaków (on określiłby ich pewnie jako współmieszkańców)
Comment
-
-
I wywalał bym w kosmos wszystkie posty składające się z mniej niż z trzech wyrazów, oczywiście oprócz Zgody i Jacera"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tristan_tzara Wyświetlenie odpowiedziRurki noszę od 10 lat i to żadna nowośćGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziBylebyś nie miał kroku od spodni na wysokości kolan
Wtedy taki był styl, na szczęście minął i jest normalnie.
Comment
-
-
Ale jakby Leona miał byc modem to donoszę uprzejmie adminowi, że Leona targa pytonabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziAle jakby Leona miał byc modem to donoszę uprzejmie adminowi, że Leona targa pytona
Comment
-
-
Z tego co widzę to rzeczywiście nowy moderator/nowi moderatorzy by się przydali, bo jak widać dotychczasowi się nie wyrabiają. Zgłaszane posty zawierające spam wiszą od wczoraj, zgłoszenia zmian w parametrach piw wprowadzane są po... sam nie wiem po jakim czasie, ale z tego co zauważyłem w tygodnie to idzie, do tego sytuacje przez które powstał ten wątek.
I żeby nie było - nie oceniam pracy moderatorów. Wiem że robią to za darmo i poza forum mają prywatne życie, ale jak widać, jest ich zdecydowanie za mało i przydałaby się świeża krew.
Comment
-
-
Moderatorów jest wystarczająco dużo. Tu chodzi o uprawnienia.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Jeśli oprócz walki z polityką ma być robiony porządek z chamstwem to trzymam kciuki. Najwyższy czas.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziModeratorów jest wystarczająco dużo. Tu chodzi o uprawnienia.
Comment
-
-
Oczywiście, że się da, tylko trzeba umieć odpuścić nieco władzy i oddelegować obowiązki.
Comment
-
-
Ja podejmę się na ochotnika funkcji ciecia w dziale Browarnictwo amatorskie/surowce. Jest to temat o właściwościach składników piwa, a nie pytanka o pierwszy zasyp.
Swoją drogą w innym forum temat handlowy jest fajnie rozwiązany - oferty automatycznie wygasają po miesiącu.
Comment
-
Comment