Podoba mi się ta propozycja Zulu
Dodanie listy browarów kontraktowych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziOjej, ktoś zapronował rozwiązanie NIE brużdżące w dotychczasowej metodologii! Duży plus dla Zulu.
Pytania - czy jest przewidziana sytuacja, że piwo (patrz - Pinta) ma wersje warzone w dwóch różnych browarach?
Tak, zerknij na stronkę i przetestuj.
Po wybraniu Pinty z listy producentów pojawia się lista wszystkich ich piw, a te warzone w dwóch różnych browarach są dwukrotnie na liście np Czarna dziura.
Po wybraniu pierwszej Czarnej dziury zaznacza się Browar na Jurze, a drugiej Zarzecze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziZulu!Jak tak kodami sypiesz z rękawa to może w "kolekcjonerstwie" byś coś napisał?
Comment
-
-
Zulu, chodziło mi raczej o inne udogodnienia. Brakuje mi czegoś takiego: chcę z Tobą wymienić się podstawkami. Wciskam jakiś czarodziejski przycisk i widzę co Ty masz czego mi brakuje i na odwrót. Przy obecnej ilości wzorów taka funkcjonalność zaoszczędziłaby Nam naprawdę wiele czasu.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Zamiast słowa Producent dałbym po prostu Browar Kontraktowy. Inaczej wynika że Browar nie jest producentem piwa a to nonsens. To oczywiście tylko kosmetyczny detal.
Z tymi piwami produkowanymi w więcej niż 1 browarze np Czarna Dziura z Pinty to w rozwijanym menu chyba powinny być przy marce takich piw dopisane z jakiego konkretnego browaru. Rozumiem że teraz chodzi domyślnie o porządek alfabetyczny nazw browarów tzn w tym przypadku wpierw jest Gościszewo (czy kto tam oprócz Zawiercia je warzy/ł) a póżniej Zawiercie.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziZulu, chodziło mi raczej o inne udogodnienia. Brakuje mi czegoś takiego: chcę z Tobą wymienić się podstawkami. Wciskam jakiś czarodziejski przycisk i widzę co Ty masz czego mi brakuje i na odwrót. Przy obecnej ilości wzorów taka funkcjonalność zaoszczędziłaby Nam naprawdę wiele czasu.
Comment
-
-
To ja trochę później
Zulu, prześpij się z tym.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziTo ja trochę później
Zulu, prześpij się z tym.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziZawiercie/Zarzecze.
Ja bym unikał słowa browar, Kontraktujący może?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziZamiast słowa Producent dałbym po prostu Browar Kontraktowy. Inaczej wynika że Browar nie jest producentem piwa a to nonsens. To oczywiście tylko kosmetyczny detal.
Z tymi piwami produkowanymi w więcej niż 1 browarze np Czarna Dziura z Pinty to w rozwijanym menu chyba powinny być przy marce takich piw dopisane z jakiego konkretnego browaru. Rozumiem że teraz chodzi domyślnie o porządek alfabetyczny nazw browarów tzn w tym przypadku wpierw jest Gościszewo (czy kto tam oprócz Zawiercia je warzy/ł) a póżniej Zawiercie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTo jak, dalej bijemy pianę czy coś tego będzie?
Usprawnienie DP moim zdaniem jest niezbędne, ale może tylko mi się wydaje, bo w temacie wypowiedziały się zaledwie trzy osoby na krzyż. Skoro większość użytkowników nie widzi potrzeby zmian to może nie są potrzebne?
Widzę, że jednocześnie nad tym samym problemem zadziałał Shajen w nowej wersji dziennika piwnego na androida. Testowałem i jest to tam jeszcze lepiej rozwiązane - podczas dodawania piwa do dziennika można wyszukać je po nazwie / browarze / kontraktowcu. Dla tej opcji warto przesiąść się na wersje mobilną DP.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zulu Wyświetlenie odpowiedziTo już chyba tylko od ARTa teraz zależy.
Usprawnienie DP moim zdaniem jest niezbędne, ale może tylko mi się wydaje, bo w temacie wypowiedziały się zaledwie trzy osoby na krzyż. Skoro większość użytkowników nie widzi potrzeby zmian to może nie są potrzebne?
Comment
-
Comment