To opowiedz jak wygląda, bo ja wejść nie mogę.
Problem z wejściem na stronę główną
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
P.S. Klikając linka od Becika, też otwiera mi prawidłowo www.browar.biz"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziP.S. Klikając linka od Becika, też otwiera mi prawidłowo www.browar.biz"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
A mi nie wchodzi ani z linka, ani z... buta
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ale wszystko po staremu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAle wszystko po staremu?Last edited by podswierkiem; 2016-01-21, 10:35."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziPewnie jakaś superutajniona przebudowa Głównej sie szykuje.
Taki refreszing, rebranding i rewolucja w jednym.
Comment
-
-
Z explorera wchodzi, z mozilli bez zmianGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziZ explorera wchodzi, z mozilli bez zmian"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziRemont Głównej wygląda tak: https://www.google.pl/search?q=remon...Ugdu848j8nM%3A .Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Skoro nic się nie zmieniło, to nie gniewam się na mojego Firefoxa, że wciąż mnie na główną nie wpuszcza.
Comment
-
Comment