Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behegrzmot
Wyświetlenie odpowiedzi
Mail o włamaniu hakerów
Collapse
X
-
Last edited by ART; 2016-07-27, 10:06.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Jedyna właściwa logika - jeśli nie dostaję konkretnej odpowiedzi to muszę zakładać, że trzymasz te hasła w bazie nawet w ogóle bez hashowania. Gdybyś robił to właściwie to byś napisał
hasła są hashowane i solone, jeśli miałeś silne hasło to nie ma opcji żeby ktoś je odszyfrował, jeśli słabe to powinieneś je zmienićLast edited by behegrzmot; 2016-07-27, 10:06.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika behegrzmot Wyświetlenie odpowiedzi[sarkazm]
Dzięki za odpowiedź!
[/sarkazm]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziByły niektóre hasła i niektóre adresymailowe, więcej pisać nie mogę, sarkazm jest zbędny, mam pracę poza czasem wolnym poświęcanym na BrowarBiz.
Dobrze jest czasem zajrzeć na browar.biz
Comment
-
-
Na stronach typu https://haveibeenpwned.com/ możesz sprawdzić, czy twój mail znajduje się wśród wykradzionych baz danych z wielu popularnych portali.
Chociaż nie polecam wklepywania maila na wielu podobnych stronach bo to proszenie się, o trafienie na spamlistę.
Comment
-
-
Ja bym na tego typu stronach nie wpisywała adresu e-mail. To czy e-mail został z jakiejś bazy np forum wykradziony dowiemy się po lawinie spamu przychodzącego na pocztę.Do browara pyszne sałatki na imprezę
Comment
-
Comment