ART - mógbyś wrzucić do "browaru" jakieś proste gierki? Żeby w taki dzień jak dziś samotny forumowicz zbytnio się nie nudził...
Gry i zabawy towarzyskie
Collapse
X
-
Gry i zabawy towarzyskie
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
poczekam aż zdrętwiejecie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
o ile się nie mylę jest taki dział forum pt. "Usprawnienia Browaru".- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Originally posted by Maja
e, na "Usprawnieniach" Art też czeka aż zdrętwiejemy, więc co za różnica gdzie????- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Miałeś przedstawić Krzysiu jakiś nowy super-sposób na bestsellera, ale się nie odzywasz w tej sprawie. Tak się twardo zadeklarowałeś więc się nad tym nie zastanawiałem. Bestseller leży u mnie na dysku i rdzewieje.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Ostatnio głowę mi zaprzątają trochę inne sprawy ...
Jedyne, co wymyśliłem to aby przenieć całość tak, żeby każdy dostał do licznika swoje posty. BO ZNOWU OSKARŻĄ MNIE O NIEUCZCIWĄ KONKURENCJĘ (wiecie, o kogo chodzi). To w sprawie technicznej.
Natomiast organizacyjnie chodzi o to, że nadmiar autorów mógłby wprowadzić chaos w fabule, przez co akcja stałaby sie niezrozumiała. Bezwstydnie przyznam się, że chodziło mi o ograniczenie dostępu, np. poprzez częściowe utajnienie.
To wszystko, co wymyśliłemComment
Comment