Bo ciebie to w mianowniku trzeba Krzysiu'o.
FCJP
Collapse
X
-
Wniosek jest jeden:
Precz z niepolskimi nickami!...
Comment
-
-
Jak najbardziej.
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedzi... Podpinam się pod FCJP, choć nie wiem czy jeszcze istnieje ten szlachecki ruch.
Ponieważ plaga analfabetyzmu i bezczelności szerzy się coraz bardziej, proponuję zdwoić wysiłki i pacyfikować zdecydowanie wszystkich leni i nieuków językowych, jacy się pojawiają (coraz częściej niestety) na tym forum.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziChyba "szlachetny" miało być ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziChyba "szlachetny" miało być ?
Ponieważ plaga analfabetyzmu i bezczelności szerzy się coraz bardziej, proponuję zdwoić wysiłki i pacyfikować zdecydowanie wszystkich leni i nieuków językowych, jacy się pojawiają (coraz częściej niestety) na tym forum."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
No!
Został jeszcze jeden ale on najczęściej wyraża swoje zdanie postem o długości max trzech słów więc nie razi tak bardzo..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziwięc nie razi tak bardzo...
Comment
-
-
Niech każdy robi co może, niech każdy się postara, nawet jak całe życie wiadomo było, że pisarzem nie będzie i szkoły z kluczami francuskimi jako jedynymi pomocami "naukowymi" skończył"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Wiesz, u mnie to poniekąd wyniesione właśnie ze szkoły zamiłowanie do twórczości e.e. cummings'a. Swoje utwory też pisywałem nawiązując do stylu/czytaj: fanaberii / jakim/-ą się posługiwał. Niemniej zdaję sobie sprawę, że może to kogoś razić bardziej niż sarkazm Krzysia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzie.e. cummings'a
Tu przynajmniej można sobie poużywać bez oskarżeń o pisanie nie na temat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziCzasem ręce mi opadają jak widzę wszystkie posty zaczynające się z małej litery.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNie, nie można To lenistwo językowe, ale postaram się o używanie dużych liter gdzie jest to wskazane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziWielkich liter.
Comment
-
Comment