FCJP
Collapse
X
-
-
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Tak trzymać ! Dyslektycy precz ! FCJP czuwa !
Notabene też byłem przekonany, że poprawnie jest: "for" a nie: "forów", a tutaj taka niespodzianka. A gdzie forma "forumów" ?Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
No to i ja się przyczepię:
"Co racja, to racja!
Tak trzymać!.."
Bez spacji.fANIAtic www.faktoria-ukraina.plComment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
-
ciekawostka
To jako ciekawostka: notabene (zauważ dobrze): po polsku pisane razem, ale łaciną oddzielnie: nota beneComment
-
Comment
-
To tak, jak jechać do Tych i Tychów. Ja jeżdżę do Tych, do Tychów tylko Górnoślązaki.Comment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
Related Topics
Collapse
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Browar restauracyjny działający od 2000 roku na zachodnim skraju pięknej starówki, w uliczce 50 m od Neckaru, a z drugiej strony w cieniu górującego nad nią ogromnego heidelbergskiego zamku.
Z wąskiej, brukowanej uliczki wchodzimy przez otwartą pięknie zdobioną stalową bramę pomiędzy...-
Channel: Niemcy
2022-11-23, 01:54 -
-
Jedyny węgierski browar stacjonarny na terenie Rumunii, z węgierskimi etykietami i opisem.
Miałem dylemat, bo na rumuńskiej stronie figuruje ta firma pod nazwą z tytułu wątku, zaś na ich stronie i na fb jest po prostu Csíki Sör.
Tak czy owak pod tą nazwą jest podstawowe piwo,...-
Channel: Rumunia
2019-06-05, 15:01 -
-
Poszukuje partnera (lub dwoch) do otworzenia i prowadzenia browaru rzemieslniczego kolo Bielska Podlaskiego. Zakupilem tam budynek poszkolny 350 m kw na dzialce 0,7 ha i podlaczylem media, w tym co najwazniejsze wode z wodociagu gminnego (tania!) czystosci A1 (nie wymaga zadnej filtracji lub obrobki...
-
To nie czuwa kol.Pieczarek tylko FCJP , ciesz się że nie zaznajomiłeś się z tym towarzystwem jeszcze
...
-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment