Bo ciebie to w mianowniku trzeba Krzysiu'o.
FCJP
Collapse
X
-
Wniosek jest jeden:
Precz z niepolskimi nickami!...
Comment
-
-
Wyjątkowo nieświeży temat ale pozwolę sobie podpiąć się pod niego. Ostatnimi czasy nie unoszę frywolnego kaleczenia języka polskiego. Podpinam się pod FCJP, choć nie wiem czy jeszcze istnieje ten szlachecki ruch."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Jak najbardziej.
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedzi... Podpinam się pod FCJP, choć nie wiem czy jeszcze istnieje ten szlachecki ruch.
Ponieważ plaga analfabetyzmu i bezczelności szerzy się coraz bardziej, proponuję zdwoić wysiłki i pacyfikować zdecydowanie wszystkich leni i nieuków językowych, jacy się pojawiają (coraz częściej niestety) na tym forum.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziChyba "szlachetny" miało być ?"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziChyba "szlachetny" miało być ?
Ponieważ plaga analfabetyzmu i bezczelności szerzy się coraz bardziej, proponuję zdwoić wysiłki i pacyfikować zdecydowanie wszystkich leni i nieuków językowych, jacy się pojawiają (coraz częściej niestety) na tym forum."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
No!
Został jeszcze jeden ale on najczęściej wyraża swoje zdanie postem o długości max trzech słów więc nie razi tak bardzo..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziwięc nie razi tak bardzo...
Comment
-
-
Niech każdy robi co może, niech każdy się postara, nawet jak całe życie wiadomo było, że pisarzem nie będzie i szkoły z kluczami francuskimi jako jedynymi pomocami "naukowymi" skończył"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Wiesz, u mnie to poniekąd wyniesione właśnie ze szkoły zamiłowanie do twórczości e.e. cummings'a. Swoje utwory też pisywałem nawiązując do stylu/czytaj: fanaberii / jakim/-ą się posługiwał. Niemniej zdaję sobie sprawę, że może to kogoś razić bardziej niż sarkazm Krzysia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzie.e. cummings'a
Tu przynajmniej można sobie poużywać bez oskarżeń o pisanie nie na temat.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziCzasem ręce mi opadają jak widzę wszystkie posty zaczynające się z małej litery.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNie, nie można To lenistwo językowe, ale postaram się o używanie dużych liter gdzie jest to wskazane.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika volodos Wyświetlenie odpowiedziWielkich liter.
Comment
-
Comment