Mogę dać conajwyżej mały palec u nogi!
FCJP
Collapse
X
-
co najwyżej, proszę panaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Originally posted by Cordel
To tylko brak spacji, a nie błąd orograficzny!Comment
-
Originally posted by pjenknik
? ortograficzny????"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan LemańskiComment
-
wymień jeszcze każde słowo które nie zostało przetłumaczone- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Originally posted by Cordel
To tylko brak spacji, a nie błąd orograficzny!Comment
-
Taaa jeest! Obiecuję przestać czepiać się ......no może nie do końca...Comment
-
Wiecie co, zwariowaliścieComment
Related Topics
Collapse
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
-
Browar restauracyjny działający od 2000 roku na zachodnim skraju pięknej starówki, w uliczce 50 m od Neckaru, a z drugiej strony w cieniu górującego nad nią ogromnego heidelbergskiego zamku.
Z wąskiej, brukowanej uliczki wchodzimy przez otwartą pięknie zdobioną stalową bramę pomiędzy...-
Channel: Niemcy
2022-11-23, 01:54 -
-
Jedyny węgierski browar stacjonarny na terenie Rumunii, z węgierskimi etykietami i opisem.
Miałem dylemat, bo na rumuńskiej stronie figuruje ta firma pod nazwą z tytułu wątku, zaś na ich stronie i na fb jest po prostu Csíki Sör.
Tak czy owak pod tą nazwą jest podstawowe piwo,...-
Channel: Rumunia
2019-06-05, 15:01 -
-
Poszukuje partnera (lub dwoch) do otworzenia i prowadzenia browaru rzemieslniczego kolo Bielska Podlaskiego. Zakupilem tam budynek poszkolny 350 m kw na dzialce 0,7 ha i podlaczylem media, w tym co najwazniejsze wode z wodociagu gminnego (tania!) czystosci A1 (nie wymaga zadnej filtracji lub obrobki...
-
To nie czuwa kol.Pieczarek tylko FCJP , ciesz się że nie zaznajomiłeś się z tym towarzystwem jeszcze
...
-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment