FCJP ślizgać - prześlizgnie
FCJP
Collapse
X
-
yendras napisał(a)
Nie jestem ortodoksyjnym purystą.
Peterze 1000: właśnie będzie można bez żadnego słownika zasiadać do czytania forum, bo w razie czego rzesze FCJP cię poprawią.
PS "To by było na tyle" ma pochodzenie kabaretowe. Tekst jest autorstwa Jana Stanisławskiego, tego od wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy (lub odwrotnie, nie pamiętam ) i zwyczajowo kończył te właśnie monologi.Last edited by żąleną; 2004-10-13, 14:29.
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
To chyba masło maślane.
PS "To by było na tyle" ma pochodzenie kabaretowe.
Comment
-
-
yendras napisał(a)
..... "to by było na tyle" ......które powtarzamy bezwiednie i bezmyślnie.
często akurat tego używam, zawsze mając w uszach głos J.T.Stanisławskiego i jest to mój rodzaj hołdu składanego temu satyrykowi.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
hehe dobre
w sprawie FCJP wykluł mi się wczoraj w łepetynie pewien pomysł, który możliwe że wprowadzę niedługo w życie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
hehe dobre
w sprawie FCJP wykluł mi się wczoraj w łepetynie pewien pomysł, który możliwe że wprowadzę niedługo w życie
a z nami będzie Art prowadził pouczające pogadanki podczas spotkań w spelunkach**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
mam słabe predyspozycje do prowadzenia takich pogaduszek- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
jako już nieco przygasła gwiazda sceny wokalno-tanecznej mam Ci ja w zapasie nieco takich mikrofonowych rekwizytów. ale nie mam jeszcze takiego mikrofonu co by za mnie gadał. i do tego gadał nad wyraz mądrze i przekonująco- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART napisał(a)
jako już nieco przygasła gwiazda sceny wokalno-tanecznej mam Ci ja w zapasie nieco takich mikrofonowych rekwizytów. ale nie mam jeszcze takiego mikrofonu co by za mnie gadał. i do tego gadał nad wyraz mądrze i przekonującoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
po kilku piwach w szczególności, kto by w końcu śmiał poprawiać admina będąc o trzeźwych zmysłach- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment