Modyfikacje Forum

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• heckler
    Portugalia, Madeira, Funchal, Av. Mar e Comunidades Madeirenses, Brewery Beerhouse
    heckler
    Madera to jedna z portugalskich wysp na Oceanie Atlantyckim. Piękna wyspa, która daje możliwość spędzenia aktywnego wypoczynku.
    Podczas zwiedzania stolicy wyspy, miasta Funchal natknęliśmy się na miejscowy mały browarek. Lokal tuż przy oceanie z pięknym widokiem na...
    2024-06-03, 11:26
  • heckler
    Ústí nad Orlicí – Hylváty, Třebovská 1, Měšťanský pivovar
    heckler
    Miasto Ústí nad Orlicí, a dokładniej dzielnica Hylváty dołączyła do grona miejsc w których po latach przywrócono tradycję warzenia piwa.
    Browar działał w latach 1892-1940 r. W kwietniu 2003 r. budynki przy ulicy Pivovarskiej służyły jako magazyny.
    Z pierwotnego browaru zachował...
    2023-06-13, 08:26
  • Conrad
    forum vBulletin
    Conrad
    Witaj Art,

Piszę do Ciebie by się poradzić w sprawie forum vBulletin. Obecnie moje forum na 'mecz.pl' działa w oparciu na Ultimate Bulletin Board (UBB). Niestety mimo wysokiej ceny i wielu dobrych funkcji nadszedł czas na zmianę oprogramowania forum, bo UBB jest zbyt wolny (przestarzała...
    2002-03-11, 19:46
  • PiotrN
    Witajcie !
    PiotrN
    Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
    Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....
    2020-01-09, 12:10
  • heckler
    Jaroměřice, Jaroměřice 23, Pivovar Vichr
    heckler
    Jaroměřice to średniej wielkości wioska leząca w kraju Pardubickim. W 2016 roku na jej obrzeżach dwaj panowie Vítězslav Vinkler, oraz Zdeněk Hrdina założyli browar VIcHR i rozpoczęli domowe warzenie piwa. Najwidoczniej warzone przez nich piwo okolicznym mieszkańcom zasmakowało i dla tego...
    2019-04-25, 06:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...