Raportowanie o zamknięciu lokalu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19304

Raportowanie o zamknięciu lokalu

Ponieważ wyciepano moje pytanie/propozycję zatem przypomnę jeszcze raz tutaj.

Jaki jest sens postowania starych, nieczynnych już lokali komentarzem w stylu "nie działa" jeśli nie prowadzi on już działalności o profilu jak wcześniej? Czy nie lepiej zgłosić bezpośrednio modowi jego fakt zamknięcia, a postować tylko jeśli zamknięcie coś wnosi do informacji o nim (zmiana nazwy, wchłonięcie przez sąsiedni lokal, przeniesienie - tutaj ew. link do wątku, jak jest)?

Zaznaczam, że ja tak właśnie robię, gdyż uważam to rozwiązanie za lepsze. Lokale, które i tak nie warte są przejrzenia na forum (bo są nieczynne) są na dole listy, a te aktualne u góry. Dla szukającego przedzieranie się przez strony z nieczynnymi lokalami po to by dotrzeć do tych aktywnych będzie niepotrzebną stratą czasu.
  • concerto
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2003.09
    • 859

Dobrze mówi. Na górę strony go !
    "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Comment

Related Topics

Collapse

• Warzywo
      Drastyczne podwyżki cen piwa po zamknięciu
      Warzywo
      Nie wiem jak jest w innych miastach ale w Warszawie można zaobserwować drastyczne podwyżki cen piw (nie wszędzie ale jednak granica poszła mocno w górę). O ile wcześniej w miejscach takich jak Pod Kopytem czy Czeska Piviarnia piwa kosztowały około 7 złotych , dzisiaj poszły do 10 zł, W...
      2021-05-23, 21:15
    • slawekkazek
      Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952
      slawekkazek
      Najwyższy czas by zapowiedzieć nową książkę pt. "Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952" - a w zasadzie dwie książki, bo całe opracowanie będzie składać się z dwóch tomów, które ukażą się odrębnie. Na początek... tom II, czyli katalog. Tom I (synteza)...
      2023-06-14, 18:48
    • dadek
      Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
      dadek
      Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
      2024-04-24, 00:15
    • e-prezes
      HB Traditional Brewery, Transylvania Doppelbock Amber Delight
      e-prezes
      Duży, komercyjny browar z Rumunii, wcześniej nazywający się Fabrica de bere Satu Mare, produkujący piwa dolnej fermentacji. Kupiony przez spożywczą firmę Sam Mills Group, która oferuje produkty m.in. na rumuńskim rynku. Od 2016 roku wznowiona produkcja w browarze po zamknięciu w 2014 roku....
      2023-01-22, 14:28
    • dadek
      Darmstadt, Nieder-Ramstädter Straße 3, Grohe-Die Brauhaus Legende
      dadek
      W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
      2022-10-21, 02:12
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...