BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Podobnie jak rok temu tym razem jako trio tzn Darek99, Mio-Beta oraz moja skromna osoba mamy przyjemność zaprosić Was na XIII (zdecydownie bezprzypałową) edycję Zimowej Giełdy Warszawskiej
Podobnie jak rok temu odbędzie się ona w sprawdzonym miejscu tzn Klubie Studenckim Karuzela przy ul....
Otóż ja go posiadam i musze stwierdzić, że od kiedy zacząłem używac taboretu gazowego, to przy każdym warzeniu parokrotnie (4-5) włączy się sygnał alarmowy.
I jestem pewien, że nie jest to zasluga piecyka żeliwnego na węgiel, którego uzywam do zagrzewania wody, gdyż ma to miejsce...
Wbrew temu, co może sugerować nazwa, nie jest to bynajmniej ale. Jest to, cytuję etykietę, "ostateczna odpowiedź na pytanie o prawidziwego pilsa". Brzmi to buńczucznie i może sprokurować lawinę kpin, w przypadku gdy piwo nie jest udane. Tu na szczęście jest ono bardzo dobre, choć malkontenci...
Kiedyś istniało takie powiedzenie- ''Nie pij wódki, nie pij wina, kup se motor wierchowina''.
Ba, żeby chociaż to był motor...
Jakoś nigdy nie dociekałem skąd wzięła się ta nazwa, a tu...