Nie wiem czy tak miało być , ale teraz po naciśnięciu szukaj wyskakują nieprzeczytane posty .
Kłopoty z szukaj
Collapse
X
-
fakt, ma być co innego, zaraz poprawię!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Browar zmienił swoją siedzibę i został przeniesiony na ulicę Dvořákova 1595/6. Tam sąsiaduje z pensjonatem i restauracją Victoria.
Warzelnia ta sama, tanków jest 9, a o dziwo do 3 skurczyła się otwarta fermentacja. Piwa dalej napijemy się na rynku w piwiarni u Šneka gdzie wali stęchlizną,...-
Channel: Czechy
-
-
Co prawda na etykiecie napisano adres Clocka na Školni w Potštejn ale tam instalacji już nie ma, a produkcja odbywa się w nowym zakładzie firmy, tj. Fenetra 1,5 km dalej. Jak tu ktoś sensownie wyjaśni
zawiłości nazewnictwa nowego browaru to poprawię temat.
Czeski pilsner...-
-
-
Czego jak czego ale RIS-a to się najmniej spodziewałem w czeskim browarze
Ekstrakt 22°Blg, alk. 8,5%. Parametry takie bardziej porterowe ale zapewniono mnie, że to górniak.
Barwa czarna jak smoła, nie do przejrzenia nawet pod żarówką.
Piana jasnobrązowa, słabiutka, tylko warstewka...-
2022-01-16, 23:31 -
-
Cześć!
Kłania się (brew nickowi) Gizbern, który ma kłopoty z odzyskaniem dawno nieużywanego konta.
Chciałbym polecić Koleżankom i Kolegom kilka książek o polskim i światowym browarnictwie, których chciałbym się pozbyć.
Autorami części z nich są...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Na wstępie pozwolę sobie na zacytowanie ze strony browaru krótkiego rysu historycznego tego miejsca:
,,Początki tego wyjątkowego miejsca sięgają lat 60 tych. Właśnie tam odbyła się uroczysta kolacja komitetu budowy Wojewódzkiego Parku Kultury i Wypoczynku, by następnie przez...-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment