Po wyczyszczeniu historii i ciasteczek bbiz otwiera się normalnie, choć na pasku wyświetla się informacja, że strona jest niezabezpieczona. Win 10 Pro i Chrome.
Problem z wyświetlaniem strony b.biz
Collapse
X
-
-
U mnie na chromie dalej masakra, na edżu ok
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPo przeprowadzce na nowy serwer problem powinien zniknąć.
Comment
-
-
Ja cuś kliknąłem i na foxie i W10 i teraz otwieram bb bezproblemowo za każdym razem bez jakichkolwiek dodatkowych czynności.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziJa cuś kliknąłem i na foxie i W10 i teraz otwieram bb bezproblemowo za każdym razem bez jakichkolwiek dodatkowych czynności.
Comment
-
-
Co to są ciasteczka? Nie jestem cukiernikiem, tylko piwowarem. U mnie też nie działa.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
-
Cookies (ciasteczka) to niewielkie informacje, wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedzamy i zapisywane na urządzeniu końcowym (komputerze, laptopie, smartfonie), z którego korzystamy podczas przeglądania stron internetowych.
Krócej i prościej się nie da
Comment
-
-
Ze 2-3 dni temu kliknałem w Google Chrome jakąś opcję olewania niezabezpieczonych stron i teraz brobiz otwiera mi się i chodzi, chyba, normalnie ale niestety w oknie przeglądarki mam czerwony ostrzegawczy trójkąt i "Not secure". Nie powinno tak być ale trudno. Ciężko bez brobizu dłużej wytrzymaćPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziZe 2-3 dni temu kliknałem w Google Chrome jakąś opcję olewania niezabezpieczonych stron i teraz brobiz otwiera mi się i chodzi, chyba, normalnie ale niestety w oknie przeglądarki mam czerwony ostrzegawczy trójkąt i "Not secure". Nie powinno tak być ale trudno. Ciężko bez brobizu dłużej wytrzymać
Ta strona używa nieaktualnej konfiguracji zabezpieczeń, co oznacza, że Twoje dane (np. hasła, wiadomości i numery kart kredytowych) mogą być zagrożone podczas przesyłania na tę stronę.
NET::ERR_SSL_OBSOLETE_VERSION
i klikam zaawansowane:
Do połączenia z tą stroną użyto protokołu TLS 1.0 lub 1.1. Obie te wersje zostały wycofane, a w przyszłości zostaną wyłączone. Po ich wyłączeniu użytkownicy nie będą mogli otwierać tej strony. Serwer powinien korzystać z protokołu TLS w wersji 1.2 lub nowszej.
Otwórz stronę www.browar.biz (niebezpieczną)
i znowu klikam, potem potweirdzam wysłanie formularza i tak za każdym razem przy otwieraniu nowego wątku.
Comment
-
-
To u mnie (W8, Chrome) kliknięcie mimo to "niebezpiecznej strony" powoduje (jedynie póki co) czerwony trójkąt z "Not secure" w pasku przeglądarki i lekkie obawy czy czegoś nie zassam a póki co jest OK.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment