Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer - komentarze
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by anteks; 2021-11-06, 11:28.Mniej książków więcej piwa
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzinapisz tylko kiedy znajdziesz czas by przywrócić starą funkcjonalność forum.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziBo odpowiedzi juz dawno padły i nie ma tu nic do dodania.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziShedao Posty 251 i 297. Przy założeniu, że 110 premiumów to nawet nie jest zapewniona obsługa niekrytyczna i rozwój a liczba premiumów od roku nie wyszła poza trzydzieści parę osób to "nie wiem" jest bardziej niż wymowne. Mnie wystarczy za odpowiedź.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
Adminie przez 18 lat bez szemrania wpłacałem na rozwój BB,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziShedao Posty 251 i 297. Przy założeniu, że 110 premiumów to nawet nie jest zapewniona obsługa niekrytyczna i rozwój a liczba premiumów od roku nie wyszła poza trzydzieści parę osób to "nie wiem" jest bardziej niż wymowne. Mnie wystarczy za odpowiedź.Last edited by Shedao; 2021-11-07, 08:17.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
Dostałeś jakąś odpowiedź?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzinapisz tylko kiedy znajdziesz czas by przywrócić starą funkcjonalność forum.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
Adminie przez 18 lat bez szemrania wpłacałem na rozwój BB, potrzebna była dodatkowa kasa na serwer płaciłem.Zamiast płacić składkę na PSPD i mieć rabat w Twoim sklepie(a także w innych) to wpłacałem premiuma BB ( fakt był rabat w Twoim sklepie ale miałeś z tego 70zł premiuma i wyszło może na zero) Pamiętam jak wyśmiewaliście PSPD ale teraz daliście gratis członkom rabat w sklepie a premiumy za rabat płacą 70zł, W innych sklepach wydając taką kasę dostał bym rabat w maksymalnej wysokości. Zawsze broniłem na różnych forach BB i chcę tak dalej robić, chcę nawet za to zapłacić. napisz tylko kiedy znajdziesz czas by przywrócić starą funkcjonalność forum.
Dodatkowa kasa na serwer - serwer fizyczny został kupiony, działał bez przerwy ponad 12 lat aż częściowo padł. Zapewniałem mu bieżącą obsługę. Korzystałeś? A teraz działamy na innym sprzęcie, który też dalej działa, czy nie?
Gówienko z Grodziska - dostałeś wersję elektroniczną?
Jeśli wspierałeś browarbiz tylko dla rabatu w sklepie, to wygląda na to że za małe zakupy robiłeś żeby Ci "się zwróciło". Ale nie sądzę że to było dla rabatu. A może się mylę?
Wyśmiewaliście PSPD no tu żeś dał czadu. "Wy" to kto wg Ciebie? Jeśli masz na myśli wszystkich użytkowników browar.biz to przypominam że Ty też jesteś jednym z owych "Wy". Jeśli masz na myśli mnie, to gdzie i kiedy? Mam nadzieję że mi wskażesz.
Co masz na myśli przez "przywrócić starą funkcjonalność forum"? Stare oprogramowanie forum jest... stare i nie działa na bieżącym oprogramowaniu serwerowym i nie ma możliwości jego przywrócenia. Trzeba się przyzwyczaić do nowego, nic na to nie poradzę. Jeśli masz na myśli pozaforumowe działy, to kiedyś wrócą w tej czy innej formie jak tylko będę mógł poświęcić temu ciurkiem czas. Jak warzysz piwo to też nie zrobisz tego mogąc poświęcać na to godzinę w tygodniu, tylko musisz to zrobić od a do z jednym cięgiem. Póki co takiego czasu nie mam, co nie znaczy że nie poświęcam żadnego czasu na bieżące utrzymywanie serwisu.
I tym sposobem godzina z hakiem pękła.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziO jaką starą funkcjonalność forum chodzi?
Mniej książków więcej piwa
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
Jeśli wspierałeś browarbiz tylko dla rabatu w sklepie, to wygląda na to że za małe zakupy robiłeś żeby Ci "się zwróciło". Ale nie sądzę że to było dla rabatu. A może się mylę?
Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziChodzi o galerie i Kolekcjonerstwo- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment