Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
Wyświetlenie odpowiedzi
Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer - komentarze
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by beerek62; 2022-04-25, 17:14.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziART, ale tu nie ma co moderować. Moderować a rozruszać to dwie różne kwestie. Nikt za forumowiczów nie będzie pisać. I sam ze sobą dyskutować.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Musiałem pomyśleć, bo ni w ząb nie wiem do czego "pijesz".
Nie wiem co chce/nie chce Slavoy, ale sugerował, że go browar.biz już mało obchodzi, więc nie wiem czy będzie chętny robić cokolwiek. Nawet prostego.
Ja powtórzę - na b.biz jest tak mało tekstów, że nie ma co tu moderować. A rozruszanie trupa to nie łatwa sprawa. I niewielu się udało.Last edited by e-prezes; 2022-04-26, 20:03.
-
👍 2
Comment
-
-
Byłem dziś w nastroju kontemplacyjnym. Poszedłem do lasu i znalazłem ukryty między drzewami cmentarz. Omen. Jak nic.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziByłem dziś w nastroju kontemplacyjnym. Poszedłem do lasu i znalazłem ukryty między drzewami cmentarz. Omen. Jak nic.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
czyli dupa?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziJa miałem przez jakiś czas ikonkę "like", ale już jej nie mam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
Znowu wróciła mi ta ikonka! To tak samoistnie, czy może pierwsza oznaka jakiejś zmiany?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziByłem dziś w nastroju kontemplacyjnym. Poszedłem do lasu i znalazłem ukryty między drzewami cmentarz. Omen. Jak nic."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziPoszliście na spacer do tego samego lasu?
Każde forum ma swoje lepsze i te schyłkowe dni (o których wyżej wspomniano). Wiele z nich jeszcze działa, choć ruch (czytaj: posty) są sporadyczne. Każdy z użytkowników ma świadomość, że jest to niszowe medium i o rozwoju nikt nie marzy. Nie wierzę, że ART to zamknie, więc fidoangel nie prowokuj. Odkąd ART przedstawił plan finansowy, było jasne, że tylu płatników nie będzie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
Znowu wróciła mi ta ikonka! To tak samoistnie, czy może pierwsza oznaka jakiejś zmiany?
Ja myślę, że jedna sprawa to popularność tego typu miejsc. Wiadomo spada, ale moim zdaniem nie zniknie. Bo jest m.in. możliwość przeglądania starych postów i łatwego ich wyszukiwania.
A druga sprawa podejście Admina, które jest takie jakie jest... Szkoda, bo masa ludzi tworzyło to miejsce.
Comment
-
-
Tez tak mam. Może Art dba o premiumów, żebyśmy sobie głowy pierdołami nie zajmowali. Jesteśmy do wyższych celów a nie do bawienia się w infantylne lajki czy takie tam"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Ale jednak brak możliwości dodawania do bazy nowych piw i nowych browarów przez tak długi czas, to - biorąc pod uwagę profil tego forum - jednak duże kuriozum. Rozumiem problemy z brakiem czasu itd, ale jednak dziwne, że tak podstawowej - przynajmniej dla mnie - rzeczy nie dało się ogarnąć, np. z pomocą kogoś kto się zna i byłby chętny pomóc
-
👍 1
Comment
-
-
Fido - chciałem zalajkować Twój post, ale się nie da
chechaouen - dałoby się ogarnąć, ale trzeba byłoby się przyznać, że się samemu ogarnąć nie da i dopuścić jakiegoś ogara, który ogarnie. Zamiast tego dywagacje na temat społecznej roli moderatorów....
Comment
-
Comment